CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE





klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

XXL Vitamín C zinek gummies 70 gummies

Gummies obsahují kombinaci vitaminu C a zinku pro podporu imunitního systému a k ochraně buněk před oxidačním stresem. Jsou vhodné pro děti od 3 let. Díky pektinové formě se velmi snadno užívají a díky osvěžující pomerančové příchuti i výborně chutnají.
Vitamin C podporuje imunitu, navíc přispívá k tvorbě kolagenu pro správnou funkci chrupavek, krevních cév, dásní, kůže i zubů. Snižuje únavu a vyčerpání a funguje také jako podpora tvorby bílých krvinek.
Zinek je potřebný pro několik důležitých procesů v organismu. Podílí se na ochraně buněk před oxidativním stresem, je důležitý při metabolismu a syntéze bílkovin a přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky.

Produkt neobsahuje želatinu a je proto vhodný pro osoby, které ze své stravy vylučují živočišné produkty. I když mají gummies skvělou chuť, jde o doplněk stravy s určeným dávkováním.
Složení:
Obsah ve 1 gummy HM OT. %DRHP
VITAMIN C 30 mg 37,5
ZINEK 3 mg 30
* Denní referenční hodnota přijmu v 1 gummy není stanovena
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín C30 mg
Zinek3 mg
Dávkování:
1 gummy denně pro děti od 3 let, 1-2 gummies pro dospělé, rozžvýkat a spolknout. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedneného na spodní straně obalu. Chraňte před přímým sluncem. Upozornění: Začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření balení spotřebujte, dle doporučeného dávkování, co nejdříve.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna