CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Acerola nápoj s vysokým obsahem vitamínu C 60g

0x
I
Z
 
Kód zboží:75062001
Výrobce:Cannor - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:283 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Acerola nápoj s vysokým obsahem vitamínu C 60g

Osvěžující drink pro imunitu je čistě přírodní a zdravou variantou ochucených limonád či sladkých ledových čajů. Za svěží chutí se skrývá nutričně vydatná Acerola, známá především pro svůj vyvážený poměr vitamínů, minerálů a antioxidantů, které pomáhají předcházet poškození volnými radikály a některým nemocem.

Acerola nápoj s vysokým obsahem vitamínu C pomáhá tělu produkovat kolagen, L-karnitin, posilovat imunitu a zvyšuje vstřebávání železa z potravy.
Díky inulinu, vláknině z kořene čekanky, je rovněž bohatý na prebiotické kultury a snižuje glykemický index v krvi.
Acerola vyniká vysokým množstvím vitamínu C, A a je přirozeným zdrojem pro tělo důležitých minerálů (železo, vápník, hořčík, zinek, draslík a fosfor). Jeden drink obsahuje 217 mg vitamínu C, jednoho z nejdůležitějších vitamínů, který výrazně přispívá k normální funkci imunitního systému.

Kdy zvýšit denní dávku vitaminu C?
Při nachlazení, infekcích a při dlouhodobém stresu. Doplňovat vitamín C se rovněž doporučuje kuřákům, aktivním sportovcům, preventivně k posílení imunity i při onemocnění. Zvýšit denní dávku vitamínu C by měli i lidé s nedostatkem železa v krvi. Jedna čajová lžička směsi obsahuje 217 mg vitamínu C, což je 271 % doporučené denní dávky.

Hlavní složky:
- Acerola – ovoce nápadně připomínající třešně, které vyniká vysokým množstvím vitamínu C, A a svými antioxidačními účinky. Obsah vitamínu A z jedné malé bobule odpovídá množství vitamínu v celé mrkvi. Prášek z Acelory je nabitý řadou dalších živin a vitamínů, které jsou nezbytné pro udržení pevného zdraví. Navíc je bohatý na vlákninu, díky čemuž udržuje zdravou peristaltiku střev a pomáhá snižovat cholesterol v krvi.

- Inulin je přírodní vláknina z kořene čekanky bohatá na prebiotické kultury, čímž přispívá zdravé střevní mikroflóře a zažívání. Podporuje vstřebávání celé řady minerálů a tím působí i na kvalitu naší pokožky, vlasů i nehtů.

Hlavní účinky produktu v bodech:
- Pomáhá snižovat únavu a předcházet vyčerpání organismu
- Napomáhá snížit zánět v těle a předcházet tak řadě civilizačních chorob
- Je bohatý na prebiotické kultury, díky čemuž harmonizuje zažívání a snižuje glykemický index v krvi
- Napomáhá produkci kolagenu a L-karnitinu v těle, čímž oddaluje známky stárnutí
- Obsažený vitamín C podporuje vstřebávání železa, což ocení (nejen) jedinci s chudokrevností
- Acerola mimo jiné obsahuje řadu vitaminů skupiny B, které jsou nezbytné pro správnou funkci metabolismu a nervového systému
- Může podpořit hojení ran.
Složení:
Acerola (64 %), Inulin – čekanková vláknina, přírodní citronové aroma, kyselina citronová.
Dávkování:
Jednu čajovou lžičku (2 g) směsi rozmíchejte ve 150 ml vody. Pro doladění chuti můžete přidat plátky limetky nebo lístky máty. Už jedna sklenka denně udělá rozdíl. Osvěží, zažene žízeň a dodá živiny celému tělu. Poslouží jako nakopávač imunity a harmonizuje naše zažívání.

Měrná cena: 283 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Liposomal vitamín C 500mg upgrade 60 kapslí

Vitamin C 1000 mg 90 tablet

XXL Vitamín C zinek gummies 100 gummies

Vitamín C 1000mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna