CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma homocysteine level aid 60 tablet

0x
I
Z
R
B
S
 
Kód zboží:45068009
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:146 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma homocysteine level aid 60 tablet

Homocystein je jedna ze sirných aminokyselin, která vzniká při přeměně methioninu, který zásobuje naše zásoby potravou. Bohužel jeho nadbytek v našem těle škodí. Přispívá ke vzniku kardiovaskulárních onemocnění nebo malformací plodu, a proto je tak důležité poskytovat vitamíny skupiny B a sloučeniny, které našemu tělu usnadňují správný metabolismus a transformaci homocysteinu.

Další účinné látky:
- Betain HCL - je zodpovědný za správný transport vápníku, vitamínu B12, bílkovin a částic železa z potravy. V kombinaci s pepsinem tyto sloučeniny rozkládá na menší částice a následně se podílí na jejich vstřebávání. Je zodpovědný za správnou hladinu homocysteinu v našem těle.

- Cholin - je využíván především pro své kognitivně stimulující vlastnosti (přímá přeměna na acetylcholin, jeden z nejdůležitějších neurotransmiterů) nebo jako lék na zdraví jater, je schopný snížit hromadění tukových jater, jejich chronické záněty, cirhózu a hypercholesterolémii. Bylo prokázáno, že může pomoci snížit hladinu homocysteinu v těle.

- Riboflavin – přispívá k udržení správného energetického metabolismu, napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy. Navíc tento vitamín pomáhá udržovat správný stav sliznic a stav červených krvinek. Kromě toho pomáhá udržovat zdravou pokožku a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Nezbytný při metabolismu homocysteinu.

- Vitamín B6 - plní a podporuje řadu fyziologických funkcí a je nezbytný pro správné fungování všech orgánů v našem těle. Ovlivňuje správnou hladinu homocysteinu v těle.

- Kyselina listová - přispívá ke správné funkci imunitního systému, snižuje míru únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk a účastní na tvorbě červených krvinek a růstu zárodečných tkání během těhotenství.

- Biotin (vitamín B7) - přispívá k udržení správného energetického metabolismu, napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy. Navíc přispívá k udržení správného metabolismu makroživin. Biotin pomáhá udržovat zdravou pokožku a vlasy a pomáhá udržovat správný stav sliznic. Reguluje hladinu homocysteinu v těle.

- Vitamin B12 - přispívá k udržení správného energetického metabolismu a napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy a k udržení správného metabolismu homocysteinu. Tento vitamín hraje roli v procesu buněčného dělení.

Vlastnosti produktu:
- Reguluje hladinu homocysteinu v našem těle
- Přispívá k udržení správného energetického metabolismu
- Přispívá ke snížení únavy a vyčerpání
- Podporuje správnou činnost nervové soustavy
- Pomáhá ke správné funkci imunitního systému
- Pomáhá udržovat správné psychické funkce
- Pomáhá udržovat správný metabolismus makroživin.
Složení:
Betain HCL, obal tobolky (plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B6 (pyridoxal 5-fosfát P-5-P), biotin (d-biotin), kyselina listová (glukosaminová sůl kyseliny (6S)) - 5-methyl-tetrahydrolistová - 5-MTHF), vitamín B12 (methylkobalamin).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Biotin2.5 mg
Kyselina listová 0.6 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.05 mg
Vitamín B240 mg
Vitamín B6 - pyridoxin18 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Betain hydrochlorid1000 mg
Cholin Bitartrát200 mg
Dávkování:
2 kapsle denně. Nejlépe s jídlem.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


B-complex + vit. C + vit. E 100 vege kapslí

MCT Oil 500ml Olej s triglyceridy

B12 1000ug 90 kapslí

B-complex forte 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna