CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma Vitamin methyl B-complex drops 30 ml

0x
I
Z
R
B
S
 
Kód zboží:45068015
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:112 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Vitamin methyl B-complex drops 30 ml

B-komplex je skupina vitamínů B nezbytných pro fungování základních funkcí celého organismu včetně nervové soustavy.

Obsažené vitamíny:
- Thiamin (vitamín B1) přispívá k udržení správného energetického metabolismu a napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy, přispívá k udržení správných psychických funkcí a také ke správné činnosti srdce.

- Riboflavin (vitamín B2) přispívá k udržení správného energetického metabolismu, napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy, navíc pomáhá udržovat správný stav sliznic a stav červených krvinek. Kromě toho pomáhá udržovat zdravou pokožku a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

- Niacin (vitamín B3) přispívá k udržení správného energetického metabolismu a také přispívá k udržení správných psychických funkcí.

- Kyselina pantotenová (vitamín B5) přispívá k udržení správného energetického metabolismu, dále ke správné syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitamínu D a některých neurotransmiterů. Kromě toho přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a pomáhá udržovat duševní výkonnost na správné úrovni.

- Biotin (vitamín B7) přispívá k udržení správného energetického metabolismu, napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy, přispívá k udržení správného metabolismu makroživin. Biotin pomáhá udržovat zdravou pokožku a vlasy a pomáhá udržovat správný stav sliznic.

- Kyselina listová přispívá k růstu mateřských tkání během těhotenství (včetně jeho raného stádia), podílí se na procesu dělení buněk, pomáhá při ke správné tvorbě krve a k udržení správného metabolismu homocysteinu. 5-MTHF není syntetizován v těle, takže musí být dodáván s potravou nebo suplementací.

- Vitamin B12 přispívá k udržení správného energetického metabolismu a napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy a k udržení správného metabolismu homocysteinu. Tento vitamín hraje roli v procesu buněčného dělení.

- Vitamin B6 ve formě pyridoxal 5-fosfát je nejlepší biologicky dostupná forma vitamínu B6 pro naše tělo. Plní a podporuje mnoho fyziologických funkcí a je rozhodující pro správné fungování všech orgánů v našem těle.

Vlastnosti:
- Vitamíny skupiny B ovlivňují práci nervového, kardiovaskulárního systému i metabolismus a hospodaření s energií v těle
- Až 8 účinných látek
- Správná hladina vitamínů B hraje obrovskou roli v podpoře imunity
- Praktická forma spreje
- 30 ml kapek vystačí na dva měsíce suplementace.
Složení:
Objemová látka: glycerol; čištěná voda, kyselina nikotinová (niacin), D-pantothenát vápenatý (kyselina pantotenová), riboflavin (vitamín B2), pyridoxal 5-fosfát P-5-P (vitamín B6), thiamin hydrochlorid (thiamin), L-methylfolát vápenatý L-5-MTHF (kyselina listová), D-biotin (biotin), methylkobalamin (vitamín B12).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Biotin0.05 mg
Kyselina listová 0.2 mg
Kyselina pantothenová6 mg
Vitamín B1 - thiamin1.1 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.0025 mg
Vitamín B21.4 mg
Vitamín B3 - niacin16 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.4 mg
Dávkování:
Před použití dobře protřepejte. Odměřte 10 kapek na čajovou lžičku nebo rozpusťte v tekutině při pokojové teplotě (voda, čaj, džus).

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MCT Oil 500ml Olej s triglyceridy

Sleep forte 60 kapslí

B-Complex B1 High One® 90 kapslí

Vitamin B2 riboflavin 5 phosphat 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna