CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Super Vitamin B Complex 60 kapslí

0x
I
Z
K
X
 
Kód zboží:73068003
Výrobce:Puhdistamo - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:602 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Super Vitamin B Complex 60 kapslí

Nekompromisní složení doplňku Super Complex Vitamin B poskytuje celkem 10 látek ze skupiny vitamínů B v bioaktivních formách a rostlinného původu. Vlastnosti všech vitamínů skupiny B souvisí s energetickým metabolismem, imunitou, psychickou kondicí a kognitivními schopnostmi. Mimo to má každý ještě své vlastní specifické účinky.
•Vitamín B1 (thiamin) – ve formě thiaminu HCl – thymin hydrochlorid, tento vitamín má podobné vlastnosti jako acetylcholin, má vlastnosti významně související s kognitivními schopnostmi.
•Vitamín B2 (riboflavin) – ve formě riboflavin-5-fosfátu – aktivní forma riboflavinu využitelná tělem, vlastnosti tohoto vitamínu souvisí s oxidativním stresem, dopaminem a sliznicemi.
•Vitamín B3 (niacin) – ve formě inositol hexanikotinátu, který je zdrojem kyseliny nikotinové (niacinu), vlastnosti tohoto vitamínu souvisí s homocysteinem a plodností.
•Kyselina panthotenová (vitamín B5) – ve formě kyseliny d-panthotenové, vlastnosti této látky souvisí s nervovým systémem a hladinami hormonů.
•Vitamín B6 (pyridoxal) – ve formě pyridoxal-5-fosfátu, aktivní forma vitamínu B6, která je kofaktorem důležitých enzymů, jeho vlastnosti souvisí s nervovou soustavou, kognitivními schopnostmi a sliznicemi.
•Biotin (vitamín B7, vitamín H) – koenzym pro řadu enzymů, jeho vlastnosti souvisí s metabolismem aminokyselin.
•Folát (kyselina listová, vitamín B9) – ve formě QuatrefolicTM 5-MTHF methyfolátu – forma kyseliny listové s vynikající biodostupností, její vlastnosti souvisí s plodností, pohlavním ústrojím, vývojem plodu a dalšími oblastmi.
•Inositol (Vitamín BM) – vlastnosti inositolu souvisí s produkcí acetycholinu a serotoninu, s pohlavním ústrojím a vývojem plodu
•PABA - kyselina para-aminobenzoová (vitamín Bx) - vlastnosti této látky souvisí s metabolismem kyseliny listové, stavem sliznic a energetickým metabolismem.

Doplněk stravy.



•Komplex 10 látek ze skupiny vitamínů B
•Vitamíny B1, B2, B3, B5, B6, B12
•Biotin, folát, inositol a PABA (Kyselina paraaminobenzoová)
•Vitamíny v bioaktivních formách
•Holistické (celostní) složení produktu
•Vynikající biodostupnost
•Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
•Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel

Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené.
Složení:
thiamin-hydrochlorid, riboflavin-5-fosfát, inositol-hexa-nikotinát, pyridoxal-5-fosfát, methylkobalamin, 5-deoxyadenosyl-kobalamin, biotin, D-pantothenát vápenatý, L-methylfolát vápenatý (Quatre-folic®), PABA (kyselina paraaminobenzoová), L-leucin, kapsle (celulóza, voda).
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B1 - thiamin50 mg
Vitamín B12 - kobalamin350 mg
Vitamín B27 mg
Vitamín B3 - niacin60 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová100 mg
Vitamín B6 - pyridoxin10 mg
Vitamín B7 - biotin350 mcg
Vitamín B9 - kyselina listová400 mcg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Inositol10 mg
PABA2 mg
Dávkování:
berte 1 kapsli denně. Balení obsahuje 30 dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Chraňte před světlem. Vhodné pro vegany. Obsahuje kulatý absorbent pro redukci případné vlhkosti, nekonzumovat!

Měrná cena: 10 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vita-B complex forte 500 90 kapslí

BioActive Complete B-Complex 60 kapslí

B-complex + vit. C + vit. E 3 x 100 vege kapslí

Pharma Biotin 2500 mcg drops 30 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna