CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vitamin B6 P-5-P 50mg aktivní forma 90cps

0x
I
Z
 
Kód zboží:85368001
Výrobce:Now Foods - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:512 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin B6 P-5-P 50mg aktivní forma 90cps

Vitamin B6 je důležitým kofaktorem v řadě (přibližně stovce) enzymatických reakcí a účastní se mj. metabolismu sacharidů (glukózy), tuků a aminokyselin.Vitamin B6 (pyridoxin) je v našem těle skutečným pracantem.
Podílí se na zhruba 100 enzymatických reakcích a jako koenzym P5P například zajišťuje, aby na sebe krevní barvivo hemoglobin dokázalo navázat v plicích víc kyslíku.

Předtím, než může být použit pro tento účel, musí být přeměněn na jeho koenzymovou formu P5P neboli pyridoxin-5-fosfát v játrech. Větší biologická dostupnost formy P5P vitamínu B6 je způsobena tím, že je podávána ve své už přeměněné (koenzymové) formě a odpadá tak krok energeticky náročné a ne vždy efektivní přeměny vitamínu B6 ve formě pyridoxinu v játrech.

Jeho vhodnými zdroji jsou například vepřové maso, játra, makrely nebo vejce.
I proto patří vitamin B6 (společně například s vitaminem B12) mezi živiny, jejichž nedostatek lze sledovat ve stravě vegetariánů a veganů. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy.
Složení:
Hořčík, vitamín B6.

Další složky: rýžová mouka a želatina (kapsle).

Neobsahuje pšenici, lepek, mléko, vejce, ryby nebo mořské plody, arašídy ani ořechy.
Vyrobeno v zařízení dodržujícím správnou výrobní praxi (GMP), které zpracovává další ingredience obsahující tyto alergeny.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Hořčík25 mg
Vitamín B6 - pyridoxin33 mg
Dávkování:
1 kapsli jednou denně s jídlem, nebo se řiďte pokyny kvalifikovaného lékaře. Upozornění: Trpíte-li onemocněním, jste těhotná, kojíte, snažíte se otěhotnět, je vám méně než 18 let nebo užíváte léky, poraďte se před užitím tohoto přípravku s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. Může docházet k přirozené změně barvy produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém a chladném místě. Obal prosím recyklujte.

Měrná cena: 6 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Aqua kick Biotin 300 g ananas

Energy Vitamin B Complex 60 gummies

B-complex + vit. C + vit. E 2 x 100 vege kapslí

Biotin 100 kapslí vitamin B7




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna