CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



ALAVIS MSM + Glucosamin sulfát 60 tablet

2x
G
I
Z
K
 
Kód zboží:38073213
Výrobce:Alavis - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:518 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


MSM 1000 g 100% pure organic sulfur
Supreme pure MSM 300 g
MSM plus 300 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ALAVIS MSM + Glukosamin sulfát 60 tablet

Osvědčená kombinace látky MSM a Glukosamin sulfátu pro správnou funkci kloubů, svalů, vazů, šlach a kostí. Vhodný zejména pro podávání mladým psům a psům malých plemen.

ALAVIS™ MSM + Glukosamin sulfát je osvědčenou kombinací látky MSM a Glukosamin sulfátu pro správnou funkci vazů, šlach, kloubů a kostí.
Doporučuje se u štěňat a mladých psů pro správný vývoj pohybového aparátu a dále u psů každého věku při nemocech kloubů, kostí a svalových úponů a pro jejich prevenci.
Jedinečná kompozice tohoto přípravku vykazuje výrazný účinek proti bolesti a zánětu. Protizánětlivý účinek látky MSM je výrazně podpořen olejem z brutnáku lékařského, boswelií, kurkumou a zázvorem.

ALAVIS™ MSM + Glukosamin sulfát podávejte zejména při těchto kloubních onemocněních:
- dysplazie kloubu (zejména velká a obří plemena)
- luxace a subluxace pately (spíše malá plemena)
- částečná ruptura zkřížených kolenních vazů
- zánět vazů, šlach a svalů
- poúrazové a pooperační stavy
-onemocnění páteře
- osteoartróza
- osteoporóza (řídnutí kostí).

Glukosamin hraje významnou roli v metabolismu chrupavky. Stimuluje buňky chrupavky (chondrocyty) k syntéze proteoglykanů (základních stavebních složek chrupavky) a je hlavním substrátem pro jejich vznik. Glukosamin je aktivně přijímán chrupavkou. Podávání glukosaminu zpomaluje rozvoj už vzniklých degenerativních změn chrupavky.

Látka MSM je látka obsahující organicky vázanou síru, která působí na zpevnění vazů a šlach, potlačení zánětu a bolesti a na regeneraci a relaxaci svalů. Dále vykazuje silné antioxidační a jiné pozitivní účinky a je jedinečným zdrojem sirných sloučenin, které v organizmu pozitivně působí, a to zejména v poškozené kloubní chrupavce.

Olej z brutnáku lékařského je bohatý na nenasycenou mastnou kyselinu gama-linolenovou, která vykazuje pozitivní vliv na průběh zánětlivého postižení kloubů a přispívá zejména ke zlepšení stavu při zánětlivém postižení kloubů.

Hydrolyzovaný kolagen je hlavní bílkovinou kloubní elastické chrupavky, kde zabezpečuje její pevnost, pružnost a odolnost. Kolagen obsažený v přípravku ALAVIS™ MSM + Glukosamin sulfát je hydrolyzovaný, což znamená, že je enzymaticky štěpen na menší částice, které se v zažívacím traktu lépe vstřebávají a jsou tudíž mnohem lépe využitelné pro stavbu a obnovu poškozené chrupavky. Nedostatek kolagenu v kloubu a chrupavce vede k poruchám hybnosti a postupným degenerativním změnám. Kolagen zabezpečuje pevnost a pružnost pojivových tkání.

Vitamin C je potřebný pro metabolismus aminokyselin, zejména aminokyselin hydroxylysinu a hydroxyprolinu, které jsou velmi důležité pro syntézu kolagenu. Vitamin C dále hraje neopomenutelnou roli při vývoji kostí a chrupavek. Nedostatkem vitaminu C dochází k menší pevnosti kolagenních vláken nejen v chrupavce, ale i ve vazech a šlachách. Vitamin C dále podporuje vstřebávání železa a podporuje tvorbu bílých krvinek, které hrají významnou roli v imunitě a svým antioxidačním účinkem chrání buňky organismu.

Kurkuma, Boswelie a zázvor jsou byliny, které pomáhají eliminovat zánět a s ním související otoky.
Složení:
Glukosamin sulfát – 750 mg, MSM – Methylsulfonyl­methan – 500 mg, Olej z brutnáku lékařského – 25 mg, Hydrolyzovaný kolagen – 20 mg, Vitamin C – 20 mg, Zázvor obecný, kurkuma dlouhá, boswelie – 40 mg.

Pomocné látky: mikrokrystalická celulóza, kyselina stearová, síťovaná celulóza, stearan hořečnatý, oxid křemičitý.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín C20 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
extrakt boswellia serrata10 mg
Glukosamin sulfát750 mg
Hydrolyzovaný kolagen20 mg
Kurkumin15 mg
MSM – methylsulfonylmethan500 mg
olej z brutnáku lékařského25 mg
zázvorový extrakt15 mg
Dávkování:
Dávkovací tabulka: Hmotnost psa: Iniciační dávka (prvních 14 dní): Udržovací dávka (pokračovací): 1 – 5 kg 1 / 2 tablety 1 / 4 tablety 5 – 10 kg 1 tableta 1 / 2 tablety 10 – 15 kg 2 tablety 1 tableta 15 – 25 kg 3 tablety 1,5 tablety 25 – 45 kg 4 – 5 tablet 2 – 2,5 tablety 45 a více kg 5 – 6 tablet 2,5 – 3 tablety Tablety se podávají denně dle doporučeného dávkování přímo do tlamy nebo s kouskem potravy, event. rozdrcené do krmiva. Přípravek zvířata obvykle přijímají bez problémů. Délka užívání: Přípravek podávejte optimálně tři měsíce. Přípravek je možné podávat dlouhodobě až trvale. Upozornění: Přípravek je možné podávat s krmivy obsahujícími chondroprotektivní látky. Pozitivní účinek se tak zvýší. Veterinární přípravek je schválen ÚSKVBL pod číslem 052–03/C.

Měrná cena: 9 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


ALAVIS MAXIMA gummies 60 tablet + 30 kapslí

ALAVIS Sanicell 60 tablet

ALAVIS 5 90 tablet

ALAVIS Traumagel 100g

Hodnocení zákazníků:
Adam Pivoňka
05.05.2021 11:03:03
Adam Pivoňka
05.05.2021 11:03:04



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna