CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



ALAVIS MAXIMA gummies 60 tablet + 30 kapslí

0x
 
Kód zboží:38073215
Výrobce:Alavis - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:565 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ALAVIS MAXIMA gummies 60 tablet + 30 kapslí

Chutné želatinové tablety s příchutí lesního ovoce s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové.

HYALURONIC ACID + COLLAGEN SUPPORT
Vzájemné působení kyseliny hyaluronové a vitaminu C a D3 přináší kloubům, chrupavkám i kůži jenom samá pozitiva. Benefitem současného užívání doplňku stravy ve formě žvýkacích tablet s obsahem kyseliny hyaluronové a kapslí s vitaminy C a D3 je vliv na elasticitu pojivových tkání a zdraví kloubů. V neposlední řadě ovlivňují vlastnosti kloubní tekutiny a hydrataci pojivových tkání kloubních chrupavek a kůže. Současně výrazně snižují hrubost kůže a hloubku vrásek.

Kyselina hyaluronová má jedinečnou schopnost zadržovat vlhkost. Naše tělo si ji i přirozeně vytváří, aby udržovalo nejen naši pleť jemnou a pružnou. Je důležitou součástí nejen pokožky, ale také synoviální tekutiny – hlavní složky kloubní tekutiny. V synoviální tekutině slouží společně s dalšími látkami jako lubrikant a jako tlumič nárazů (díky silné schopnosti hydratovat chrupavku).
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a kůže. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a současně podporuje činnosti nervové soustavy a napomáhá dobrépsychické pohodě.
Nutra-C™ je nekyselá patentovaná forma vitaminu C, obsahující jeho metabolity. Působí mírně na žaludek, takže je vhodná i pro citlivé osoby. Jde o vysoce biologicky dostupnou formu a silný antioxidant, který se vyznačuje rychlou absorpcí, lepším udržením v organismu, nižší ztrátou močí a absencí trávicích potíží po konzumaci.
Vitamin D3 je potřebný nejenom pro stavbu kostí a správnou činnost svalů, pro udržení normální hladiny vápníku v krvi, ale je i obranným prostředkem ve funkčním systému imunity
Klíčové vlastnosti
Podporuje zdraví kloubů
Přispívá k hydrataci kůže
Péče o klouby, vazy, šlachy a pleť
Neobsahuje zvířecí deriváty, 100% veganské složení
Další informace
ALAVIS™ MAXIMA GUMMIES

Kyselina hyaluronová - nachází se v tkáních, zejména v kloubech a pokožce.


BARNYS® ULTRA-C COMPLEX

Pozitivně ovlivňuje elasticitu pojivových tkání
Přispívá k hydrataci kůže
Podporuje zdraví kloubů
Výrazně snižuje hrubost kůže a hloubku vrásek
Ovlivňuje vlastnosti kloubní tekutiny a hydrataci pojivových tkání - kloubních chrupavek, kůže
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a kůže.
Vitamin D je potřebný nejenom pro stavbu kostí a správnou činnost svalů, ale i pro udržení normální hladiny vápníku v krvi.
Složení:
Alavis maxima gummies

Glukózový sirup, sacharóza: sladidlo, glycerol: zahušťovadlo, voda, pektin: želírující látka, kyselina citronová, citrát sodný: regulátor kyselosti, hyaluronát sodný, aroma (směs bobulovitých plodů a malin), koncentrát šťávy černé mrkve, kokosový a řepkový olej: leštící směs a karnaubský vosk: leštící látka.
RHP – Referenční hodnota příjmu.

Barnys ultra complex

(1 kapsle 0,616 g): Vitamin C NUTRA-C™ (L-askorbát vápenatý, L-askorbát hořečnatý, L-threonát vápenatý) 250 mg, protispékavá látka (fosforečnan vápenatý, modifikovaný kukuřičný škrob, stearan hořečnatý, oxid křemičitý, talek), vegetariánská kapsle [hydroxypropylmethylcelulosa, barvivo (uhličitan vápenatý)], zinek (glukonan zinečnatý) 5 mg, nosič (cukr, středněřetězcové triglyceridy), antioxidant (směs tokoferolů), selen (kvasnice obohacené selenem) 27,5 μg, vitamin D3 (cholekalciferol) 7,5 μg.
NUTRA-C™ je registrovaná ochranná známka firmy Novotech Nutraceuticals, Inc. (USA).
Dávkování:
Alavis maxima gummies 2 žvýkací tablety denně. Tablety žvýkejte nebo nechte rozpustit v ústech (cucat). Užívejte kdykoliv během dne. Není potřeba tablety zapíjet vodou. Barnys ultra complex Dospělí 1 kapsli nejlépe ráno před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody.

Měrná cena: 6 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


ALAVIS 5 90 tablet

Barnys triple blend 2X 90 tablet + Celafix 30 kapslí

ALAVIS Traumagel 100g

ALAVIS kloubní výživa 90 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna