CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE





klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Cherry flavoured sauce 350 g višňový sirup

Jemná chuť višní bez přidaného cukru, která perfektně ochutí palačinky, wafle, lívance, koláč či jiný váš oblíbený sladký dezert. Nízkokalorická omáčka bez cukru povznese každé vaše sladké jídlo o level výš.

Přestože většina z nás miluje sladké, jejich nadměrné množství může mít nepříjemné následky na zdraví a štíhlou fit postavu.
Naštěstí ne všechno sladké a chutné musí být kaloricky náročné - důkazem jsou toho tyto nízkokalorické omáčky bez cukru se skvělou chutí. V jejich složení najdeme dvě sladidla s nízkým glykemickým indexem - sukralózu a také bambusovou vlákninu, která je významným zdrojem nerozpustné vlákniny.

Jedná se tak o skvělou alternativu k vysoce kalorickým polevám, krémům, které jsou nabité obrovským množstvím cukru a tuku.

Pokud jste milovníci sladkého, držíte si štíhlou a fit linii, je to sladká poleva přímo pro vás!

Vlastnosti omáčky:
- Omáčky bez přidaného cukru jsou opravdovým potěšením pro chuťové buňky. Přestože omáčka neobsahuje přidaný cukr, její chuť je intenzivní
- Dieta nemusí zahrnovat nepříjemné oběti. Díky nízkoenergetickým omáčkám si můžete dopřát sladké potěšené denně a bez výčitek
- Je zdrojem bambusové vlákniny - 100% přírodní a veganské.
Složení:
Voda, sladidlo: erythritol; bambusová vláknina, sušená třešeň (1,3 %), zahušťovadlo: xantanová guma; regulátory kyselosti: kyselina mléčná, kyselina citrónová; barviva: antokyany, kyselina karmínová; sůl, aroma, konzervační látka: benzoát sodný; sladidlo: sukralóza.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota41 kJ
Sacharidy - uhlohydráty9.7 g
Sůl0.2 g
Tuky0 g
Vláknina2.1 g
Z toho cukry0.9 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Z toho polyol8.4 g
Bílkoviny - proteiny0.1 g
Energetická hodnota9.8 kCal

Měrná cena: 22 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna