Pod pojmem ,,Funkční potraviny" si můžete představit veškeré potraviny jako jsou těstoviny, rýže, oleje, ořechové krémy a další základní suroviny, které naleznou své uplatnění ve vaší kuchyni.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s máslem.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Ženšen pravý porcovaný v nálevových sáčcích, které vám usnadní přípravu vašeho oblíbeného čaje.
Jako mávnutím kouzelného proutku přiletěla Zlatonka. Fantastický lískooříškový krém s kakaem a parádní vrstvou křupavých oříšků.
Zlatonka Zero neobsahuje žádný přidaný cukr, její tajemství spočívá v přírodním březovém cukru, díky kterému je vhodná pro sportovce a milovníky štíhlé figury.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury.
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek.
Vhodná příloha je rýže nebo knedlík.