CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Mr. Tonito jelly daily 350 g

0x
D
N
Z
B
E
 
Kód zboží:45134011
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:194 Kč vč. DPH
 
green apple
lemon
mojito




Doporučujeme alternativy:


Peach jelly squeeze 350 g broskvové želé




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Mr. Tonito jelly daily 350 g

Lahodné, nízkokalorické želé bez cukru, zato s dávkou vitamínů jako je A, C a E, které skvěle chutnají!

Kdo by neměl rád želé. Zavzpomínejte si na tay chutné dezerty a dorty s želé. Nyní máte možnost si je opět dopřávat bez starostí s téměř nulovou kalorickou hodnotou!
Složení:
Zelené jablko: Vepřová želatina, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; aroma, sladidla: sukralóza, acesulfam K; Kyselina L-askorbová (vitamin C), DL-alfa-tokoferylacetát (vitamin E), barva: komplexy chlorofylinu a mědi; retinyl acetát (vitamín A).

Jahodové dauquiri: Vepřová želatina, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; práškový koncentrát řepné šťávy, příchutě, sladidla: sukralóza, acesulfam K; Kyselina L-askorbová (vitamín C), DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), retinylacetát (vitamín A).

Třešeň: Vepřová želatina, práškový koncentrát řepné šťávy, regulátor kyselosti: kyselina citronová; aroma, sladidla: sukralóza, acesulfam K; Kyselina L-askorbová (vitamín C), DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), retinylacetát (vitamín A).

Citron: Vepřová želatina, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; aroma, sladidla: sukralóza, acesulfam K; kyselina L-askorbová (vitamin C), barvivo: karoteny; DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), retinylacetát (vitamín A).

Pomeranč: Vepřová želatina, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; aroma, barva: karoteny; sladidla: sukralóza, acesulfam K; Kyselina L-askorbová (vitamín C), práškový koncentrát řepné šťávy, DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), retinylacetát (vitamín A).

Jahoda: Vepřová želatina, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; aroma, práškový koncentrát řepné šťávy, sladidla: sukralóza, acesulfam K; Kyselina L-askorbová (vitamín C), DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), retinylacetát (vitamín A.

* Výživové údaje pro příchuť zelené jablko.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota30 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Sůl0 g
Tuky0 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny1.7 g
Energetická hodnota7 kCal
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Vitamín A0.0777 mg
Vitamín C19.4 mg
Vitamín E1.17 mg
Dávkování:
Přidejte 6 g (1 odměrka) do 200 ml horké vody, dokud se nerozpustí. Necháme vychladnout a necháme želé v lednici ztuhnout.

Měrná cena: 49 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna