Pod pojmem ,,Funkční potraviny" si můžete představit veškeré potraviny jako jsou těstoviny, rýže, oleje, ořechové krémy a další základní suroviny, které naleznou své uplatnění ve vaší kuchyni.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa.
To už přece víš, že používáme jenom ty nejlepší ingredience. Náš nový mango džem je vyráběn tak, aby zachoval lahodnou komplexnost a texturu ovoce. Výsledkem je džem bezkonkurenční kvality, bohatý svou chutí se správným množstvím přirozené sladkosti.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou s vyváženým nutričním složením a bohatým zdrojem bílkovin. Klobása je vyrobena bez konzervantů a bez lepku.
Výjimečně může obsahovat kamínky.
Veganský pokrm - rýže s fazolemi a zeleninou.
Již při první lžíci vás osloví výborná chuť kvalitní instantní proteinové hovězí polévky s vysokým obsahem kolagenních peptidů kvality FORTIGEL®, který vyrábí německý výrobce Gelita.
Collagen je protein, který je v lidském těle zastoupený ve velkém množství. Najdeme ho téměř ve všech tkáních, zejména v kůži, nehtech, vlasech, kostech a chrupavce. Zhruba po dovršení dvaceti let věku je Collagenová syntéza v těle pomalejší než jeho rozpad, proto dochází ke zhoršování pevnosti a vzhledu kůže, vlasů i nehtů.
Vydatná smetanová sladkokyselá polévka s koprem, vejci, bramborem a liškami.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Během pomalého vaření se sójové boby, kořenová zelenina, rajčata a koření promění v lahodný pokrm, který vás zasytí.
Sladká kaše z pohanky s meruňkami a BIO kokosovým mlékem. Rychlá zdravá snídaně nebo svačina plná chuti.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem.
Profesionální strava pro moderní treking.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.