Těstoviny z tvrdé pšenice v kombinaci se šťavnatými kousky kvalitního kuřecího masa a aromatickou omáčkou na bázi kyselých a sladkých rajčat pelati vás přenesou přímo do slunného Toskánska.
Lovecké kuře s bulgurem je zdravý hotový pokrm určený pro všechny milovníky polské kuchyně, kteří se chtějí udržovat v kondici.
Veganský rostlinný pokrm s kuskusem a cizrnou je ideální pro všechny milovníky orientální kuchyně. Díky aromatickému zázvoru, garam masale a kari má pokrm jedinečnou vůni, která odkazuje na kuchyni Blízkého východu.
Mexické kuře s rýží je kombinací prvotřídní drůbeže s parboiled rýží, pikantní mexickou omáčkou a zeleninou obsahující rajčata pelati, kukuřici, červené fazole, červenou papriku, cibuli a česnek.
Šťavnaté kousky prvotřídního kuřete, dokonale uvařená rýže a zelenina, stejně jako aromatická kari omáčka - to vše v již hotovém pokrmu, který je skvělý, když si nestíháte připravit vlastní jídlo.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.
Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné opečenými brambory.