Veganský rostlinný pokrm s kuskusem a cizrnou je ideální pro všechny milovníky orientální kuchyně. Díky aromatickému zázvoru, garam masale a kari má pokrm jedinečnou vůni, která odkazuje na kuchyni Blízkého východu.
Mexické kuře s rýží je kombinací prvotřídní drůbeže s parboiled rýží, pikantní mexickou omáčkou a zeleninou obsahující rajčata pelati, kukuřici, červené fazole, červenou papriku, cibuli a česnek.
Šťavnaté kousky prvotřídního kuřete, dokonale uvařená rýže a zelenina, stejně jako aromatická kari omáčka - to vše v již hotovém pokrmu, který je skvělý, když si nestíháte připravit vlastní jídlo.
Těstoviny z tvrdé pšenice v kombinaci se šťavnatými kousky kvalitního kuřecího masa a aromatickou omáčkou na bázi kyselých a sladkých rajčat pelati vás přenesou přímo do slunného Toskánska.
Lovecké kuře s bulgurem je zdravý hotový pokrm určený pro všechny milovníky polské kuchyně, kteří se chtějí udržovat v kondici.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.
Veganský pokrm - rýže s fazolemi a zeleninou.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Zdravé a chutné zeleninové jídlo se zelenými fazolovými lusky a kousky libového hovězího masa.
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodná jako teplá příloha, ale také pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou.
Profesionální strava pro moderní treking.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.