Mexické kuře s rýží je kombinací prvotřídní drůbeže s parboiled rýží, pikantní mexickou omáčkou a zeleninou obsahující rajčata pelati, kukuřici, červené fazole, červenou papriku, cibuli a česnek.
Šťavnaté kousky prvotřídního kuřete, dokonale uvařená rýže a zelenina, stejně jako aromatická kari omáčka - to vše v již hotovém pokrmu, který je skvělý, když si nestíháte připravit vlastní jídlo.
Těstoviny z tvrdé pšenice v kombinaci se šťavnatými kousky kvalitního kuřecího masa a aromatickou omáčkou na bázi kyselých a sladkých rajčat pelati vás přenesou přímo do slunného Toskánska.
Lovecké kuře s bulgurem je zdravý hotový pokrm určený pro všechny milovníky polské kuchyně, kteří se chtějí udržovat v kondici.
Veganský rostlinný pokrm s kuskusem a cizrnou je ideální pro všechny milovníky orientální kuchyně. Díky aromatickému zázvoru, garam masale a kari má pokrm jedinečnou vůni, která odkazuje na kuchyni Blízkého východu.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem.
Rýže natural je přírodní neloupaná rýže, proto se v ní nachází více vitamínů, minerálů a vlákniny než v bílé rýži.
Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. NÁŠ TIP! Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
Rýže s fazolemi, zeleninou a mletým hovězím - chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem.
Profesionální veganská strava pro moderní treking.