Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami, kterou ocení nejen vegetariáni, ale všichni, kteří milují chuť kopru.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.
Vydatná smetanová sladkokyselá polévka s koprem, vejci, bramborem a liškami.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou.
Sladká kaše z jáhel se švestkami a BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty.
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodná jako teplá příloha, ale také pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem
Boloňské těstoviny - chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor.
Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.