Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
Zdravé a chutné zeleninové jídlo se zelenými fazolovými lusky a kousky libového hovězího masa.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Rýže s fazolemi, zeleninou a mletým hovězím - chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou s vyváženým nutričním složením a bohatým zdrojem bílkovin. Klobása je vyrobena bez konzervantů a bez lepku.
Výjimečně může obsahovat kamínky.
Profesionální veganská strava pro moderní treking.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott. Dodá pokrmu výbornou chuť a vůni i bez dochucovadel.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, dušené na olivovém oleji.
Sladká kaše z pohanky s meruňkami a BIO kokosovým mlékem. Rychlá zdravá snídaně nebo svačina plná chuti.
Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Pikantní směs šťavnatého kuřecího masa s bílými fazolemi, rajčaty a kukuřicí.