Sladká kaše z jáhel se švestkami a BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem.
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodná jako teplá příloha, ale také pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou.