CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Low carb fitness mash 600 g

0x
E
N
D
 
Kód zboží:02014081
Výrobce:Amix Mr. Poppers - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:324 Kč vč. DPH
 
jahoda-vanilka




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Protein Low carb fitness mash 600 g

Mr. Popper ´s® Low Carb Mash

Instantní proteinová jáhlovo-ovesná kaše se sladidly a příchutí.

Příchutě: Čokoláda s kousky kokosu, vanilka s kousky jahod, jablko se skořicí. Čistá hmotnost: 600 g

Mr. Popper ´s® Low Carb Mashje perfektní řešení pro stravu zaměřenou pro výživu sportovců. Touto kaší si můžetedoplnit kvalitní živiny během celého dne, nejlépe v doběvašeho tréninku. Obsahuje pouze kvalitní suroviny jako je CFM syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát s micelárním kaseinem, v kombinaci s cereáliemi bohatými na beta-glukany. Kaše je dále obohacena o vitamín C.

Bílkoviny přispívají k růstu a udržování svalové hmoty.
Vitamín C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během a po intenzivním fyzickém cvičení.
Vitamín C dále přispívá k normálnímu energetickému metabolizmu a ke snížení únavy.
Složení:
Složení (čoko-kokos): Amix® bílkovinný blend 48 % (CFM® syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, micelární kasein /z mléka/); ovesné otruby /lepek/ 21%, jáhlová kaše 8%, kakaový prášek, jemně strouhaný kokos 7,7 %, stabilizátor: guarová guma; beta-glukany (Goldcell®; z pivních kvasnic), aroma, chlorid sodný, kyselina askorbová (Vit. C), sladidlo: sukralóza.

Složení (vanilka-jahoda): Amix® bílkovinný blend 48 % (CFM® syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, micelární kasein /z mléka/); ovesné otruby /lepek/ 22%, jáhlová kaše 21%,stabilizátor: guarová guma; lyofilizované kousky jahod 1,7%, beta-glukany (Goldcell®; z pivních kvasnic), aroma, chlorid sodný, kyselina askorbová (vit. C), sladidlo: sukralóza.

Složení (jablko se skořicí): Amix® bílkovinný blend 49 % (CFM® syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, micelární kasein /z mléka/); ovesné otruby /lepek/ 22%, jáhlová kaše 21%, stabilizátor: guarová guma; beta-glukany (Goldcell®; z pivních kvasnic), sušené kousky jablek 1%, aroma, mletá skořice, chlorid sodný, kyselina askorbová (vit. C), sladidlo: sukralóza
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1565 kJ
Sacharidy - uhlohydráty33.8 g
Sůl0.45 g
Tuky3.8 g
Z toho cukry1.9 g
Bílkoviny - proteiny49.9 g
Energetická hodnota369 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín C80 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Beta-Glucan2856 mg
Dávkování:
Smíchejte 2 odměrky instantní kaše (50g) se 150 ml horkého mléka nebo vody (max. teplota 85 °C). Dobře míchejte pomocí lžíce, dokud nedostanete kašovitou konzistenci bez hrudek. Kaše je cca po 1 minutě připravena ke konzumaci. Již nevařte!

Měrná cena: 324 Kč vč. DPH / 1kg

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Mug cake kakao a kokos 480g

Protein pudding 10 x 40g

Rýžová kaše malinový cheesecake 350 g

Protein break 900g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna