CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Adaptogení přírodní bylinná směs imunita 50g

0x
I
Z
 
Kód zboží:75013105
Výrobce:Cannor - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:140 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Adaptogení přírodní bylinná směs detox 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs čistá mysl 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs sen 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs touha 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs vitalita 50g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Přírodní bylinná směs imunita 50g

Obsažené byliny mají příznivý vliv na celkovou odolnost organismu. Působí příznivě na normální činnost dýchací a močové soustavy.
Hojně zastoupený rakytník je významným přírodním zdrojem vitamínu C a A, má příznivé účinky na celkovou odolnost organismu.

Rakytník řešetlákový plod – Pomáhá tělu lépe se vypořádat s celou řadou problémů, od zlepšení trávení, krvetvorby, pružnosti a průchodnosti cév až po kožní potíže. Obsahuje veliké množství vitamínu C. Důležité je, že se vitamín C velmi dobře uchovává i v produktech z plodů vyrobených – díky tomu, že v plodech není přítomna askorbináza, což je enzym rozkládající kyselinu askorbovou (tedy vitamín C). Rakytník je přírodním koncentrátem vitamínu A, vitamínů řady B, vitamínu D, E, F, K.
Echinacea (Třapatka nachová) kořen – Tato zázračná rostlina je považována za přírodní oporu našeho imunitnímu systému. Výrazně stimuluje buňky imunitního systému.
Šípek oplodí – Má velmi komplexních účinky a osvěžuje celý organismus. Šípek obsahuje cukry, organické kyseliny, vitaminy A, B1, B2, Ea hlavně vysoký podíl vitamínu C.
Vřes květ – Kvůli vícero dobrým vlastnostem tvoří vřes přísadu do mnoha čajových směsí.
Kopřiva list – Přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému, prostaty a má vliv na přirozené zdraví kostí, vlasů a nehtů. Dále osvěžuje tělo, podporuje vitalitu a energii. Blahodárné účinky byly zaznamenány na normální funkce kůže, u které udržuje její přirozený vzhled a zdraví. Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu – imunitní systém, obsahuje minerály, železo.
Řepík nať –Široké spektrum látek je odpovědné i za širokou paletu příznivých účinků. Třísloviny a hořčiny například podporují tvorbu žaludečních šťáv. Flavonoidy působí příznivě na cévní stěnu.
Yerba maté – V období rekonvalescence pomáhá při detoxikaci organizmu, vyplavuje škodliviny z těla, upravuje chuť k jídlu, má pozitivní vliv na činnost mozku, přičemž nezatěžuje srdce, doplňuje energii, způsobuje vyšší aktivitu, napomáhá odbourávat tukové vrstvy v těle, působí močopudně.
Konopné lístky
Zázvor – Je mimo jiné zdrojem unikátního množství antioxidantů. Jejich účinky podporují imunitu a výrazně tak posilují naši obranyschopnost. Velikou přednosti je schopnost navazovat na sebe škodlivé toxiny a úspěšně je vypuzovat z těla.
Citrónová kůra
Složení:
Kopřiva list, Vřes květ, Třapatka nachová kořen (Echinacea), Rakytník řešetlákový plod, Šípek oplodí, Řepík nať, Yerba maté, Konopné lístky, Zázvor drcený, Citronová kůra
Dávkování:
Jedna čajová lžička (1,5 g) se přelije 250 ml vroucí vody, nechá se v zakryté nádobě 5-8 minut odstát a scedí se. Nálev se připravuje vždy čerstvý. Pije se teplý 1-2 x denně. Poslední šálek si připravte nejpozději do 17.hodiny, jelikož je součástí Yerba maté obsahující kofein. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Upozornění: Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců po otevření. Není určeno pro těhotné.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna