CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



No More Coffee Caffeine Free 300 g

0x
D
N
Z
B
E
 
Kód zboží:45131015
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:603 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

No More Coffee Caffeine Free 300 g

OstroVit Už žádná káva bez kofeinu 300 g
OstroVit No More Cofee Caffeine Free je doplněk stravy ve formě prášku, který je bohatý na účinné látky, jako je L-tyrosin, inositol hexanikotinát nebo extrakt z kořene ashwagandha, a navíc vyniká svou jedinečnou čokoládovo-vaflovou chutí. Jedná se o bezkofeinovou alternativu oblíbené kávy, která uspokojí potřeby fyzicky aktivních lidí i spotřebitelů vyvíjejících intenzivní duševní námahu.

Bez přidaného kofeinu.
Zdroj cenných účinných látek - doplněk stravy obsahuje polysacharidy pocházející z hub jako je reishi, lví hříva, cordyceps nebo chaga. Kromě toho jsou v přípravku přítomny sloučeniny jako L-tyrosin, L-theanin, cholin bicinát a inositol hexanikotinát. Směs navíc obsahuje extrakt z kořene maca, ashwagandhu a rozchodnici růžovou.
Bez přidaného cukru - výrobek obsahuje nízkoenergetická sladidla, jako je erythritol a sukralóza, které pomáhají snižovat kalorický obsah stravy.
Lahodná chuť - doplněk stravy vyniká sladkou čokoládovo-waflovou vůní, která stimuluje smysly a chuťové buňky.
Výkon - jedno balení směsi vystačí na přípravu 30 porcí produktu.
Pohodlí a jednoduchost – stačí zalít dvě odměrky přípravku vodou nebo mlékem a je hotovo! Příprava nápoje zabere jen chvilku a je opravdu jednoduchá.
Vhodné pro vegetariány a vegany - výrobek neobsahuje složky živočišného původu, díky čemuž skvěle zapadne i do jídelníčku lidí, kteří dodržují speciální dietní omezení.
OstroVit No More Coffee Caffeine Free - bezkofeinová náhražka oblíbené kávy
OstroVit No More Coffee Caffeine Free je doplněk stravy, který je zdrojem mnoha cenných látek. Výrobek mimo jiné obsahuje cholin ve formě cholin dihydrátu, který pomáhá ke správné činnosti jater a navíc přispívá k udržení správného metabolismu tuků.

OstroVit No More Coffee Caffeine Free navíc obsahuje niacin ve formě inositol hexanikotinátu, účinné sloučeniny, která nepřispívá k flush efektu a snižuje tak riziko příznaků, jako je zarudnutí nebo svědění kůže po požití látky. A co víc, niacin přispívá ke snížení pocitu únavy a vyčerpání a pomáhá udržovat zdravou pokožku. Směs podporuje udržení správných psychických funkcí a přispívá k udržení normálního energetického metabolismu.

Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.
Složení:
Složení:
Kakao, sladidlo: erythritol; extrakt z lví hřívy (Hericium erinaceus (BulI.: Fr.) Pers) standardizovaný na 30 % polysacharidu, extrakt z houby reishi (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.) standardizovaný na 40 % polysacharidů, extrakt z houby cordyceps (Cordyceps sinensis (Cordyceps sinensis Berk) Sacc.) standardizovaný na 40 % polysacharidů, extrakt z houby chaga (Inonotus obliquus) standardizovaný na 40 % polysacharidů, aromata, extrakt z kořene maca (Lepidium meyenii Walp.), L-tyrosin, L-theanin, extrakt z kořene ashwagandha ( Withania somnifera L. Dunal) - KSM-66 Ashwagandha® standardizovaný na 5 % withanolidů, cholin bitartrát, extrakt z kořene rhodiola rosea (Rhodiola Rosea L.) standardizovaný na 1 % salidrosidů, inositol hexanikotinát (niacin), sladidlo: sukralóza.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 300 g
Počet porcí na nádobu: 30
Velikost porce: 10 g
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín B3 - niacin16 mg
Aminokyseliny v jedné dávce
L-Theanin200 mg
L-Tyrosin200 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Ashwagandha200 mg
chaga1000 mg
Cholin Bitartrát100 mg
Cordyceps extrakt 1000 g
kofein bezvodý200 mg
Lions Mane850 mg
Maca extrakt 250 mg
Reishi extrakt 1000 g
Rhodiola rosea30 mg
z toho salidrozid0.3 mg
z toho withanolidy10 mg
Dávkování:
Dávkování: Doporučenou dávku 10 g (2 odměrky) přelijte 200 ml horké vody nebo mléka. Konzumujte jednou denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Přípravek by se neměl konzumovat při užívání sedativ, léků na spaní, antiepileptik a neměl by být užíván dětmi, těhotnými ženami a během kojení. Držte mimo dosah dětí. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 201 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Adaptogení přírodní bylinná směs touha 50g

Phyto Coffee Kozinec 100 g Cichorium intybus Astragalus membranaceus

Čaj Ostropestřec s mátou

No More Coffee Extreme 300 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna