CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Adaptogení přírodní bylinná směs čistá mysl 50g

0x
I
Z
R
V
Q
 
Kód zboží:75013108
Výrobce:Cannor - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:105 Kč vč. DPH

akce platná 27.03.2024 - 03.04.2024
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Adaptogení přírodní bylinná směs detox 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs imunita 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs sen 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs touha 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs vitalita 50g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Přírodní bylinná směs čistá mysl 50g

Uvolněte napětí v těle, zklidněte myšlenky, naberte druhý dech a vnímejte, jak povoluje stres a probouzí se vitalita, kreativita a dobrá nálada. Unikátní bylinná směs CANNOR je sestavená pro každého, kdo hledá rovnováhu v pracovních povinnostech, má problémy s koncentrací, snadno propadá úzkostem či dlouhodobě bojuje s vleklou únavou. Čistá mysl vyladí vnitřní rovnováhu, dopřeje mysli potřebné uvolnění a díky účinkům adaptogenních bylin posílí i tělo a imunitní systém.

Eleuterokok (Sibiřský ženšen)
Pilotní studie naznačují, že by eleuterokok mohl zlepšit paměťové funkce a náladu u lidí ve středním věku. Nejen kvůli tomu se popisuje, že eleuterokok přináší dobrou náladu a úlevu. V další studii nejspíše pomohla kombinace eleuterokoku s rhodiolou a schizandrou ve zlepšení pozornosti, psychické rychlosti a přesnosti u žen podstupujících psychický stres. Mnohé státní zdravotnické agentury přiznaly eleuterokoku relaxační účinek na psychiku.

Gotu kola
V některých léčebných směrech využívá k léčbě únavy, stresu, úzkosti, deprese, psychiatrických onemocnění, dále např. Alzheimerovy choroby, ke zlepšení paměti, mentálního výkonu a k podpoře logického uvažování. Další lidoví léčitelé doporučují gotu kola při epilepsiích, senilitě a předčasném stárnutí organismu. Zdá se také, že přímo posiluje činnost nadledvinek, tím napomáhá při boji a toleranci stresu a depresí, navyšuje libido, oddaluje a snižuje riziko zhroucení a zlepšuje reflexy.

Rozchodnice
Pozitivně ovlivňuje náladu a stav vědomí. Studie potvrdila příznivý efekt na snížení depresí, zlepšení fyzického a psychického stavu a na snížení únavy po čtyřtýdenním opakovaném užívání rozchodnice. Příznivý kosmetický vliv se pozoroval u klinické studie, kdy se potvrdil vliv na pevnost a pružnost pokožky. Adaptogenní účinek rozchodnice konkuruje samotnému ženšenu, přestože neobsahuje kofein. Zlepšuje paměť a zvyšuje bdělost zvýšením hladiny dopaminu, zvyšuje imunitní reakce organismu a koriguje hladiny plasmatického cukru.

Ginkgo Biloba
Největší využití nachází list jinanu ve sféře léčebné. Obsahové látky jsou totiž schopné rozšiřovat cévy v mozku a předcházet tak náhlým mozkovým příhodám, dále infarktu myokardu a působí proti neurodegenerativním procesům v mozku spojených se stářím nebo se ztrátou kognitivních funkcí projevující se jako např. zmatenost, potíže s pamětí, malátnost, bolest hlavy, únava, depresivní nálada a špatná koncentrace.

Tulsi (Bazalka posvátná)
Užívá se k podpoře chuti k jídlu a při gastrointestinálních potížích. Bazalka má výrazné antioxidační účinky, jejichž prostřednictvím stimuluje imunitu, zmírňuje stres, zvyšuje fyzickou sílu a obranyschopnost. Bazalku lze užívat v nápoji s medem na podporu jasné mysli. Chrání před zářením (slunce, ozařování, televize, počítače). Celkově se v ájurvédě hodnotí jako bylina první a poslední volby.

Šalvěj
Další výzkumná sestava na Univerzitě v Bristolu došla k závěru, že by obsahové látky šalvěje mohly v koncentrovaném extraktu pomáhat posílit kognitivní vlastnosti zvláště u zdravých lidí. Tento a další stimulační efekt byl porovnáván s kofeinovým extraktem získávaným z čaje nebo kávy a došlo se k závěru, že obě porovnávací skupiny sdílejí podobný účinek.

Ibišek
Přispívá k celkovému osvěžení těla.
Složení:
ibišek květ, sencha list, tulsi bazalka posvátná nať, eleuterokok sibiřský ženšen kořen, gotu kola pupeličník asijský nať, rhodiola rosea rozchodnice růžová kořen, lékořice kořen, ginkgo biloba jina dvoulaločný list, šalvěj list jasmín květ
Dávkování:
Jednu čajovou lžičku asi 1,7g přelijte 250ml horké vody. nechte louhovat 7-10 minut a následně sceďte. Nálev připravujte čerstvý a pijte 1-2x denně Upozornění: Není určeno pro těhotné, kojící ženy a malé děti. Chraňte pře přímým slunečním zářením. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě mimo dosah dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením. Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců od otevření.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna