CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Adaptogení přírodní bylinná směs detox 50g

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:75013111
Výrobce:Cannor - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:191 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Adaptogení přírodní bylinná směs čistá mysl 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs imunita 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs sen 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs touha 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs vitalita 50g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Přírodní bylinná směs detox 50g

Přírodní detoxikační směs bylin podporuje očistu organizmu a napomáhá vylučování škodlivin z těla. Vyvážená směs bylin účinně napomáhá detoxikovat organizmus a podporuje jeho obranyschopnost. Přispívá k posílení Vaší imunity.

Jedinečná kombinace bylin napomáhá procesu detoxikace tím, že prospívá především játrům a ledvinám. Dobře fungující játra, ledviny a trávicí ústrojí jsou základním předpokladem účinné detoxikace.
V průběhu očistného období doporučujeme pít Cannor Detoxikační směs 1-2x denně a zároveň dbát i na dostatečný příjem čisté vody. Vhodné jako kúra po dobu 6 týdnů. Navíc je v tomto čase vhodné zapojit 1-2x týdně solné koupele. Vybírat můžete z varianty Cannor Sůl do koupele z konopí a růže nebo z konopí a levandule.
Příroda k vašim službám


Pivoňka květ dříve se přidávala i do různých lektvarů, nejčastěji do nápojů lásky
Květ měsíčku má velmi příznivé účinky na játra, žlučník a zažívací trakt. Pročišťuje organismus. Celkově harmonizuje trávení.
Chrpa květ
Yerba maté má antioxidační účinky, zvyšuje celkovou energii organismu a zabraňuje stárnutí. Navíc pomáhá redukuvat tělesnou hmotnost a krevní tuky. Díky obsahu kofeinu má diuretický účinek a snižuje otoky způsobené zadržováním tekutin různých původů.
Fenykl plod sladký podporuje normální činnost jater včetně jejich pročišťování. Působí jako antioxidant a tím posiluje přirozenou obranyschopnost organismu a přispívá k normální činnosti střev i ke zdravému srdci. Fenykl také napomáhá ve vylučování moči a celkové detoxikaci.
Kořen pampelišky přispívá k pročištění těla, může odstranit únavu a vylepšit pleť.
Konopné lístky zvyšují odolnost organismu.
Citronová kůra
Kůra skořicovníku zlepšuje trávení. V tradiční čínské medicíně vyrovnává harmonii elementů jang a jin.
Sušená kůra pomeranče dodává osvěžující chuť.
Upozornění: Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců po otevření. Není určeno pro těhotné.
Složení:
Pivoňka květ, Měsíček květ, Chrpa květ, Yerba maté, Fenykl plod, Pampeliška kořen, Konopné lístky, Citronová kůra, Kůra skořicovníku, Sušená kůra pomeranče
Dávkování:
Jedna čajová lžička (1,5 g) se přelije 250 ml vroucí vody, nechá se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí se. Nálev se připravuje vždy čerstvý. Pije se teplý 1-2 x denně. Poslední šálek si připravte nejpozději do 17.hodiny, jelikož je součástí Yerba maté obsahující kofein. Upozornění: Není určeno pro těhotné, kojící ženy a malé děti. Chraňte pře přímým slunečním zářením. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě mimo dosah dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením. Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců od otevření.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna