CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Adaptogení přírodní bylinná směs sen 50g

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:75013118
Výrobce:Cannor - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:149 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Adaptogení přírodní bylinná směs detox 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs čistá mysl 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs imunita 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs touha 50g
Adaptogení přírodní bylinná směs vitalita 50g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Přírodní bylinná směs sen 50g

První krok ke kvalitnímu spánku je uvolnění a navození pohody před usnutím. Horká koupel, meditace, čtení…vlastní usínací rituál můžeme podpořit čajem Sen, který zmírní nervové napětí a neklid a příjemně nás ukolébá ke spánku. Při vytváření čajové směsi jsme vycházeli z tradičních a dobře známých bylin působících na náš nervový systém, přidali jsme poměrně unikátní Honeybush, který je podobný rooibosu, avšak daleko chutnější!

Chmel
Patří do čeledi cannabis, takže uklidňuje a zpříjemňuje život. Navozuje relaxaci a spánek.

Heřmánek
Podporuje imunitní systém, metabolismus lipidů, kognitivní a duševní zdraví, pozitivní náladu, relaxaci a spánek.

Mučenka
Bylina působí relaxačně, ovlivňuje kvalitu spánku. Je schopna uvolňovat stres. Své nezastupitelné místo hraje v léčbě nervového napětí a nespavosti. Klinická studie potvrdila výborný efekt pravidelného užívání čaje z mučenky na subjektivní zkvalitnění spánku. Extrakt z mučenky navíc přispívá k rychlejšímu usnutí a zlepšuje fyzickou odolnost vůči vnitřnímu stresu.

Kozlík
Má tlumivé účinky a nachází se ve většině čajových směsí ke řešení problémů se spaním a depresemi. V lidové medicíně se kozlík podává pravidelně a bez nežádoucích účinků při úzkostech, depresích, neklidu, stresu, epilepsii, proti bolestem při menstruaci, při bolestech hlavy, únavovém syndromu, bolestech břicha a u dětí s ADHD. Obsažená kyselina valerová, izovalerová a pravděpodobně seskviterpeny z kořene kozlíku lékařského se dokáží navázat a specificky působit na GABA receptory, z čehož lze odvodit sedativní, protikřečový a analgetický účinek.

Honeybush
V lidové medicíně se dále doporučuje s pozitivním efektem na aktivitu centrální nervové soustavy, osvědčuje se při menstruačním a premenstruačním syndromu (zmírňuje také menstruační křeče), při klimakteriu nebo k úpravě menstruačního cyklu. Léčitelé doporučují honeybush ke zmírnění symptomů kožních nemocí a ekzémů. V poslední době se ukazují zprávy o testování obsahových látek honeybushe a jeho možného využití při kožních potížích souvisejících buďto s nadměrným vystavením slunci, zánětlivými chorobami nebo stárnutím pokožky. Zdá se, že se dostavuje zmírňující (úlevový) efekt u
akutních potíží a u chronických potíží se zvyšuje odolnost kůže zvláště proti UV záření a tvorbě vrásek.

Levandule
Levandule úzkolistá snižuje krevní tlak, navozuje duševní pohodu a pomáhá k lepšímu usínání.

Meduňka
Slavný lékař a přírodovědec Paracelsus nazýval meduňku elixírem života. Připisoval jí uklidňující, protistresové a antidepresivní účinky. Ve své době pozoroval příznivý efekt byliny při nespavosti a rozhozené psychice. Dětským pacientům a seniorům podával v bylinných směsích při nervozitě a potížích s usínáním.
Složení:
honeybush červený, meduňka nať, chmel šištice, chrpa květ, citronová tráva, kozlík kořen, mučenka nať, levandule květ, heřmánek květ.
Dávkování:
Jednu čajovou lžičku asi 1,5g přelijte 200ml horké vody. nechte louhovat 7-10 minut a následně sceďte. Nálev připravujte čerstvý a pijte 1-2x denně Upozornění: Není určeno pro těhotné, kojící ženy a malé děti. Chraňte pře přímým slunečním zářením. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě mimo dosah dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením. Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců od otevření.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna