CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Balsamico goodbye calories dressing 300 ml

0x
D
N
Z
 
Kód zboží:94131553
Výrobce:Hello taste
Dostupnost:skladem
 
Cena:119 Kč vč. DPH

Tento výrobek najdete také ve výprodeji za 75 Kč ! Klikněte zde »
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Balsamico goodbye calories dressing 300 ml

Chuťově výborné balsamico k dochucení vašich oblíbených jídel s nulovým podílem kalorií, cukru a tuků, se kterým se nemusíte bát o svou postavu!

S nízkým obsahem kalorií, cukru a tuku jsou tyto dressingy dokonalým společníkem pro ty, kteří chtějí udržovat svou postavu a zároveň si dopřát plnou chuť bez výčitek. Každá lžíce je plná chutí, která zlepší jakékoli jídlo - od svěžích salátů po grilovaná masa a zeleninové pokrmy.

Každé jídlo tak může být nové, chutné, neotřelé a zcela bez výčitek! Dresingy obsahují kvalitní suroviny, které ve výsledku dodají jídlům skvělou chuť. Navíc jsou použita sladidla na přírodní bázi, jsou veganské, bez lepku, laktózy, sóji a bez aspartamu.
Složení:
Voda, sladidlo: sorbitolový sirup, erythritol, steviol-glykosidy ze stévie; červený vinný ocet, 10% balzamikový ocet (vinný ocet, zahuštěný hroznový mošt, barvivo: sulfitový karamel amonný (obsahuje siričitany), řepkový olej, modifikovaný škrob, sůl, koření, zahušťovadlo: guarová guma; bylinky, konzervant: sorban draselný, benzoan sodný.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota342 kJ
Sacharidy - uhlohydráty10.4 g
Sůl1.9 g
Tuky5 g
Z toho cukry2.4 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g
Bílkoviny - proteiny0.5 g
Energetická hodnota82 kCal
Dávkování:
Protřepejte obsah lahvičky a používejte dle potřeby.

Měrná cena: 40 Kč vč. DPH / 100ml



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna