Oleje a zdravé tuky jsou bohaté na omega 3 a omega 6 mastných kyselin. Tuky jsou pro nás velice prospěšné z hlediska hormonální činnosti, ochraňují naše srdce a cévy nebo se podílejí na přenosu vitamínů.
Doplňte proto s námi vaši kuchyň o tyto potřebné živiny - například ve formě kvalitního extra panenského olivového oleje, ořechových másel a dalších produktů.
Extra panenský olivový olej v certifikované kvalitě BIO. Kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27°C.
Extra panenský olivový olej v certifikované kvalitě BIO. Pro olej je charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným „koncem“ , nádechem po rajčatech a bylinkách.
Olivový olej ve spreji usnadňuje přípravu jídel - pokud například chcete dochutit červené maso, rybu nebo salát olivovým olejem jen velmi jemně a nechcete celé jídlo olejem zalít, je rozprašovač ideální pomocník.
Extra panenský olivový olej v certifikované kvalitě BIO. Kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27°C.
Vyvážený zdroj omega 3:6:9 nenasycených mastných kyselin včetně GLA. Obsahuje široké spektrum naturálních antioxidantů včetně vitamínu E, karotenoidů a luteinu. Příjemná chuť, může být přidán do oblíbeného koktejlu nebo pokrmu. Tento olej je certifikován jako organický renomovanou společností Soil Association.
Přírodní potravinový doplněk zajišťující rovnováhu polyfenolů a omega kyselin. Je bohatý na olivové polyfenoly, mastnou kyselinu omega-3 a vitamín D3.
Nordbo Omega-3 olej představuje špičku mezi rybími oleji z hlediska čistoty, čerstvosti, udržitelného chovu ryb a ohledu k životnímu prostředí. Zatímco průmyslovým standardem u běžných olejů je produkce trvající 6 až 12 měsíců od momentu ulovení ryby, olej Nordbo je stáčen do lahviček 3-4 hodiny od ulovení.
Nordbo Omega-3 olej představuje špičku mezi rybími oleji z hlediska čistoty, čerstvosti, udržitelného chovu ryb a ohledu k životnímu prostředí. Zatímco průmyslovým standardem u běžných olejů je produkce trvající 6 až 12 měsíců od momentu ulovení ryby, olej Nordbo je stáčen do lahviček 3-4 hodiny od ulovení.