Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
Již při první lžíci vás osloví výborná chuť kvalitní instantní proteinové hovězí polévky s vysokým obsahem kolagenních peptidů kvality FORTIGEL®, který vyrábí německý výrobce Gelita.
Collagen je protein, který je v lidském těle zastoupený ve velkém množství. Najdeme ho téměř ve všech tkáních, zejména v kůži, nehtech, vlasech, kostech a chrupavce. Zhruba po dovršení dvaceti let věku je Collagenová syntéza v těle pomalejší než jeho rozpad, proto dochází ke zhoršování pevnosti a vzhledu kůže, vlasů i nehtů.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.
Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku.
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury.
Sladká kaše z rýže a rozinek s BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Boloňské těstoviny - chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Roláda z vepřového masa, ručně plněná vaječnou fáší s kousky klobásy, v jemné omáčce z restované cibule, hořčice a vajec.
Ideální chuťovou kombinaci tvoří s celozrnnou rýží.
Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou.