Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i při pobytu v přírodě. Pokrm je možné konzumovat i za studena.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek.
Vhodná příloha je rýže nebo knedlík.
BALENÍ 400 g banánové mouky na přípravu sladkého a slaného pečiva a SCD výživu.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné opečenými brambory.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
Tradiční vydatná krkonošská polévka z bezlepkového kvásku a lesních hub, která vás myšlenkami dostane do Krakonošova revíru.
Veganský pokrm - rýže s fazolemi a zeleninou.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo.
Již při první lžíci vás osloví výborná chuť kvalitní instantní proteinové hovězí polévky s vysokým obsahem kolagenních peptidů kvality FORTIGEL®, který vyrábí německý výrobce Gelita.
Collagen je protein, který je v lidském těle zastoupený ve velkém množství. Najdeme ho téměř ve všech tkáních, zejména v kůži, nehtech, vlasech, kostech a chrupavce. Zhruba po dovršení dvaceti let věku je Collagenová syntéza v těle pomalejší než jeho rozpad, proto dochází ke zhoršování pevnosti a vzhledu kůže, vlasů i nehtů.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.