Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem.
Tradiční vydatná krkonošská polévka z bezlepkového kvásku a lesních hub, která vás myšlenkami dostane do Krakonošova revíru.
Tradiční recept z Krkonoš je připravený z kousků vepřového masa s jemně pikantní smetanovou omáčkou, ke které se nejlépe hodí bramboráky nebo kváskový chléb.
Plátek libového vepřového masa v jemné smetanové omáčce, která připomíná chuť svíčkové na smetaně.
Jídlo je ale dochuceno hořčicí a tymiánem.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
Křupavý chlebíček s vysokým obsahem vlákniny se 4 různými příchutěmi. Vhodný jako náhrada pečiva v dietních režimech.
Křupavý chlebíček s vysokým obsahem vlákniny se 4 různými příchutěmi. Vhodný jako náhrada pečiva v dietních režimech.
Křupavý chlebíček s vysokým obsahem vlákniny se 4 různými příchutěmi. Vhodný jako náhrada pečiva v dietních režimech.
Křupavý chlebíček s vysokým obsahem vlákniny se 4 různými příchutěmi. Vhodný jako náhrada pečiva v dietních režimech.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Šťavnaté masové koule v oblíbené rajské omáčce z vývaru, kořenové zeleniny, rajčat a voňavého koření. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami, kterou ocení nejen vegetariáni, ale všichni, kteří milují chuť kopru.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné opečenými brambory.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou.
Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek.
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.