Pro správné fungování těla, pro prevenci zdraví, správnou regeneraci, sílu na trénink a řadu dalších faktorů je vyvážená a pestrá strava klíčová.
Vyberte si proto ze široké nabídky produktů a zdravých mlsek ze světa zdravé výživy.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou.
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, dušené na olivovém oleji.
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami, kterou ocení nejen vegetariáni, ale všichni, kteří milují chuť kopru.
Roláda z vepřového masa, ručně plněná vaječnou fáší s kousky klobásy, v jemné omáčce z restované cibule, hořčice a vajec.
Ideální chuťovou kombinaci tvoří s celozrnnou rýží.
GreenFood Nutrition Low Carb Proteinový pudding je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru pro přípravu chutného pudingu s vysokým obsahem proteinu (až 57 %), připraveného do 2 minut za studena a bez vaření.
Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.
Veganský pokrm - rýže s fazolemi a zeleninou.
15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).
Rýže natural je přírodní neloupaná rýže, proto se v ní nachází více vitamínů, minerálů a vlákniny než v bílé rýži.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Profesionální strava pro moderní treking.
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.