CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Spiruline VEGE 250 g spirulina

0x
Z
I
D
 
Kód zboží:45131915
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:241 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Spiruline VEGE 250 g spirulina

OstroVit Spirulina je práškový doplněk stravy obsahující čistý extrakt ze spiruliny. Spirulina je modrozelená řasa, která se nazývá řasa rostoucí na jezerech a jiných sladkovodních nádržích. Spirulina, známá a používaná již ve starověku v lidovém léčitelství. Patří do skupiny superpotravin, protože má ve svém složení velmi velké množství živin, které pozitivně ovlivňují naše tělo.
125 porcí v balení
2000 mg spiruliny v 1 porci
Super jídlo!
Čistá kompozice
Spirulina – co se o ní vyplatí vědět?
Spiruline se vyznačuje nejvyšším množstvím bílkovin ze všech známých jedlých rostlin. Je zdrojem kompletních bílkovin s 18 aminokyselinami. Bílkoviny tvoří asi 60 – 70 % sušiny spiruliny, a proto se mu hovorově říká zelené maso. Může být skvělým doplňkem jídelníčku pro lidi, kteří omezují konzumaci masných výrobků nebo mléčné bílkoviny, např. vegetariáni. Mohou být také dobrým alternativním zdrojem peptidů pro lidi s intolerancí bílkovin z jiných produktů s vysokým obsahem bílkovin. Spiruline je bohatá na několik forem síry, což je cítit v její chuti, která připomíná vařená vejce. To je další důležitá složka, která pomáhá posilovat imunitní systém a také zlepšuje stav pokožky. Modré barvivo obsažené ve spirulině se vyznačuje čistícími vlastnostmi, protože může napomáhat detoxikaci organismu zejména u lidí, kteří zneužívají alkohol nebo kouří cigarety.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Spiruline:
Podporujte procesy čištění těla od těžkých kovů
Pomáhá posilovat imunitní systém v důsledku zvýšené produkce T a B lymfocytů
Má alkalizující účinky na organismus
Pomozte snížit hladinu cukru v krvi
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 250 g
Počet porcí na nádobu: 125
Velikost porce: 2 g
Účinné látky na porci 2 g
Řasa v prášku - spiruline 2000 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Spirulina2000 mg
Dávkování:
Užívejte 2 g (4 odměrky) denně. Zapijte velkým množstvím vody. Lze přidat i do smoothies, jogurtů, džusů. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení (1 ml). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné nebo kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Wheat Grass Powder BIO 200g

Himalájská sůl hrubá 1kg sáček

VeinUp 150g

Chia semínka 200 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna