CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE





klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Citrus flavoured sauce 350 g citronový sirup

Citrusová omáčka OstroVit je lahodná osvěžující omáčka, která neobsahuje žádný přidaný cukr. Jedna porce produktu dodá tělu zanedbatelné množství kalorií, což z polevy dělá mimořádnou a chutnou alternativu k vysokoenergetickým produktům tohoto typu. Je to lahodný doplněk k dezertům, palačinkám, dietním dortům a sladkým svačinám, který dodá pokrmům citrusové aroma a zároveň nebude dodávat tělu zbytečné kalorie!
Bez přidaného cukru - Výrobek obsahuje nízkoenergetická sladidla, jako je erythritol nebo sukralóza, což přispívá ke snížení energetického obsahu stravy.
Nízká energie – 1 porce produktu má 0 kalorií!
Zdroj nerozpustné vlákniny - Omáčka obsahuje přídavek přírodní bambusové vlákniny, která zajišťuje požadovanou konzistenci výrobku a navíc se stará o pocit sytosti.
Účinnost - Jedno balení produktu obsahuje 60 porcí lahodné omáčky.
Pohodlná forma - Omáčka je umístěna v šikovné lahvičce, která umožňuje přesné dávkování zálivky.
Vhodné pro vegetariány a vegany - Glazura neobsahuje složky živočišného původu.
Všestranné použití - Výrobek se skvěle hodí k dezertům a palačinkám. Omáčku lze použít i jako přídavek do dietních koláčů nebo sladkých svačin.
OstroVit Citrusová omáčka s příchutí - osvěžující a nízkoenergetický doplněk k pokrmům
Citrusové plody jsou rostliny, které lze přirozeně nalézt v zemích s tropickým nebo subtropickým klimatem. Vyznačují se sladkokyselou a osvěžující vůní. Skupina citrusů zahrnuje mnoho různých, šťavnatých plodů, vč. pomeranče, mandarinky, citrony a grapefruity. Citrusové plody se často konzumují syrové, ale dají se využít i při přípravě pokrmů a příloh. Stále častější jsou také ovocné omáčky, které jsou skvělým zpestřením dezertů nebo sladkého pečiva. Bohužel většina produktů tohoto typu dostupných na trhu dodává tělu značné množství kalorií, a tím i přemrštěné množství tuku a cukru. Na pomoc však přichází Citrusová omáčka OstroVit, která je lahodnou alternativou k vysokoenergetickým dresinkům - Výrobek neobsahuje tuk a přidaný cukr a jedna porce ovocné polevy dodá tělu zanedbatelné množství kalorií! Výrobek je navíc obohacen o bambusovou vlákninu, která je zdrojem nerozpustné dietní vlákniny - Směs má pozitivní vliv na konzistenci polevy a navíc poskytuje pocit sytosti. Omáčka tak bude perfektní pro lidi s dietními omezeními i pro uvědomělé milovníky sladkého osvěžení.

Citrusová omáčka obohatí vaše pokrmy, dodá jim sladkokyselou, výraznou vůni a zároveň promění známá jídla v lahodná kulinářská mistrovská díla.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 300 g
Počet porcí na nádobu: 60
Velikost porce: 5 g
Nutriční hodnota 1 porce na 100 g
Energie 1 kJ / 0 kcal 15 kJ / 4 kcal
Tuky 0 g 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 0,4 g 8,4 g
- z toho cukry 0 g 0 g
- z toho polyoly 0,4 g 8,4 g
Vláknina 0,1 g 1,9 g
Bílkoviny 0 g 0 g
Sůl 0,01 g 0,20 g
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota15 kJ
Sacharidy - uhlohydráty8.4 g
Sůl0.20 g
Tuky0 g
Vláknina1.9 g
Voda0 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Z toho polyol8.4 g
Energetická hodnota4 kCal
Dávkování:
Uchovejte v chladu a suchu. Po otevření skladujte v chladničce maximálně 1 měsíc. Před použití dobře protřepejte. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Nadměrná konzumace může vyvolat laxativní účinek.

Měrná cena: 14 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna