Psyllium pro snadné užívání s účinkem na naše zdravé trávení, střeva, stolici, metabolizmus tuků a udržení si zdravé hladiny cholesterolu.
Spirulina patří mezi sladkovodní sinice modrozelené barvy, kterou získala díky bohatému obsahu chlorofylu se silným antioxidačním účinkem.
Řeřicha obsahuje hodně vitamínu C, posiluje imunitu a má protizánětlivé účinky. Najdeme v ní i železo, hořčík, vápník, draslík, vitamín B1 a betakaroten.
Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců.
Výrobek se používá jako doplněk redukčních diet (naplnění žaludku) nebo jako zdroj vlákniny pro zlepšení stavu trávicí soustavy, zejména při potížích se zácpou. Psyllium má i schopnost zadržovat tuk požitý se stravou.
Rukola nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě. Pikantní chuť klíčků rukoly využijete při přípravě masa, zeleniny, polévek a salátů.
Ředkvičky obsahují vitaminy C, B1, B2, B6, beta-karoten, železo, vápník, síru, fosfor, hořčík, draslík, měď a další bioaktivní látky. Ředkvičky usnadňují odkašlávání, proto prospívají při nachlazení, ale taky astmatikům či kuřákům.
Síla v každém zrníčku. Skvěle chutnající klíčivý mix se skládá z čočky, žluté hořčice a pískavice. Dohromady tvoří vysoce hodnotnou směs semínek.
Spirulina patří mezi sladkovodní sinice modrozelené barvy, kterou získala díky bohatému obsahu chlorofylu se silným antioxidačním účinkem.