CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



ZinoBiotic+ 180g

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:93139001
Výrobce:Zinzino
Dostupnost:skladem
 
Cena:819 Kč vč. DPH

Tento výrobek najdete také ve výprodeji za 599 Kč ! Klikněte zde »
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ZinoBiotic+ 180g

Vyladěná směs 8 přírodních zdrojů vlákniny, která je metabolizována v tlustém střevě, kde podporuje růst zdravých bakterií. Doplněk stravy pomáhá regulovat tvorbu cukru v krvi po jídle a udržovat zdravou hladinu cholesterolu.

Mnoho produktů obvykle obsahují pouze jednu nebo dvě vlákniny, což pro vaši každodenní potřebu nestačí. ZinoBiotic obsahuje významné množství pěti rozpustných potravinových vláknin. Tento přístup zajišťuje přínos pro celé tlusté střevo. Škrob odolný vůči trávení, inulin, beta glukan z ovsa, fruktooligosacharidu (FOS) a slupky psyllium jsou fermentovány v tlustém střevě a zaměřeny na několik funkcí střev, například rezistentní škrob přispěje ke snížení jinak normálního vzestupu krevního cukru
po jídle.

Obsažená vláknina stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. V lidském tlustém střevě je více než 100 bilionů bakterií a zatímco některé jsou pro naše zdraví prospěšné, jiné jsou méně žádoucí. Prospěšné bakterie používají jako palivo potravinové vlákniny, což jim umožňuje vyrůst a vytlačit méně žádané bakterie. Prospěšné bakterie přispívají k mnoha důležitým tělesným funkcím, jako je rozvoj našeho imunitního systému. Jsou také spojeny s lepší náladou, vytrvalostí a zdravím obecně. Zdravé střevo je nezbytné pro zdravé tělo.

Vláknina v produktu také přispívá k pocitu sytosti v žaludku (což může pomoci s kontrolou chuti k jídlu), ale zároveň snižují nadýmání zlepšením pravidelnosti. Na krátkou dobu může dojít k přizpůsobení, během níž vláknina začne zvyšovat bakteriální populaci. Jedná se však o zanedbatelný a přechodný proces vedoucí k lepšímu zdraví.

Jedním z pěti druhů vlákniny je beta-glukan z ovsa. To má vědecky schválenou funkci při udržování normálního krevního cholesterolu.

ZinoBiotic je koncentrovaná směs 5 druhů potravinové vlákniny: škrob odolný vůči trávení z celých zrn, inulin z kořene čekanky, beta-glukan z ovsa a fruktooligosacharid (FOS) také z kořene čekanky a slupky psyllium.
Složení:
Rezistentní kukuřičný škrob bezlepkové beta-glukany z ovsa, inulin, fruktooligosacharidy (FOS), rezistentní bramborový škrob, plevy psylia, částečně hydrolyzovaná guarová guma z guarových bobů, rezistentní škrob ze zelených banánů.
Nutriční informace v jedné dávce:
Beta glukany4900 mg
fruktooligosacharidy200 mg
guarová guma0.24 g
Inulin1800 mg
Psyllium500 mg
škrob4.9 mg
Dávkování:
Smíchejte 12 g prášku (2 odměrky) s 200 ml vody v shakeru nebo ho přimíchejte do již hotového nápoje podle svého výběru. Můžete také přimíchat do jogurtu, kefíru, kyselého mléka nebo podobně. Užívejte 1 až 4 odměrky přípravku ZinoBiotic+ denně podle svých preferencí.

Měrná cena: 410 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Black currant fiber vege 150 g vláknina z černého rybízu

Rukola BIO 120 g k nakličování

Fiber Psyllium vege 600 g

Ředkvička BIO 120 g k nakličování




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna