Ne každý z nás chce sladit klasickým cukrem, ať už z kteréhokoliv důvodu. Právě proto je zde volba alternativních - přírodních - sladidel, se kterými si můžete šetrně a zdravěji osladit své jídlo či nápoj.
Nízkokalorické, naprosto přírodní sladidlo stejné struktury jako řepný cukr, vyrobené z březové kůry.
Přírodní koncetrované sladidlo se steviolglykosidy z rostliny stévie.
Stolní sladidlo na bázi steviolglykosidů a vlákniny z čekanky.
Nízkokalorické, naprosto přírodní sladidlo stejné struktury jako řepný cukr, vyrobené z březové kůry.
Tablety Sladík obsahují steviolglykosidy z rostliny Stevia rebaudiana Bertoni, minimum pojiva a látku usnadňující rozpouštění v chladnější vodě.
Pečte, vařte, zavařujte nebo připravujte nápoje se sypkým sladidlem ze stévie a fruktózy. Jedna lžička osladí stejně jako 4 lžičky cukru, al o 82 % méně kaloricky.
Nízkokalorické, naprosto přírodní sladidlo stejné struktury jako řepný cukr, vyrobené z březové kůry.