CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



L-Glutamine 100% pure micronized 500 g

0x
B
S
R
X
V
 
Kód zboží:08043201
Výrobce:Fitsport nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:449 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Glutamine 100% pure micronized 500 g

L-Glutamin je nejvíce zastoupenou aminokyselinou ve svalové tkáni. Má přirozeně vysoký podíl dusíku, jeho užívání tak napomáhá udržení pozitivní dusíkové bilance.

Vhodné i pro vegany

Vysoce kvalitní doplněk stravy skládající se pouze z jedné složky - L-glutaminu. Posiluje imunitu a regeneraci po náročném fyzickém tréninku. Ideální doplněk pro zlepšení resyntézy našeho svalového glykogenu.

L-glutamin je organická chemická sloučenina ze skupiny endogenních aminokyselin. Vyznačuje se mnoha biologickými funkcemi, jako je přenašeč dusíku, který působí jako prekurzor syntézy glutathionu nebo nukleotidů. Je jedním ze substrátů v procesu glukoneogeneze.
L-glutamin se nachází především v našich svalech, a proto suplementace této aminokyseliny přináší sportovcům, kteří ji užívají, tak velkolepé výsledky. Zvláštní význam zde mají silové sporty. Náročný trénink vyžaduje velké množství této aminokyseliny pro udržení homeostázy a správného fungování našich buněk.

Nedostatek L-glutaminu ve svalových tkáních způsobuje snížení celkové imunity a regenerace organismu. Při pravidelném doplňování glutaminu nebude docházet k úbytku svalového hmoty, svalové buňky tak budou naopak růst a jejich regenerace bude rychlejší.

Hlavní přínosy Glutaminu pro tělo:
- zvyšuje imunitu
- zlepšuje regeneraci svalové hmoty
- podporuje růst svalové hmoty
- zlepšuje spánek
- snižuje chuť na alkohol a sladké
- zvyšuje hladinu krevní glukózy a je proto využíván k předcházení hypoglykémie
- zlepšuje vstřebatelnost kreatinu.
Složení:
100% Pure Micronized L-Glutamine 550g

obsahuje: 100% L-glutamin
Dávkování:
Rozmíchejte jednu kávovou lžičku (cca 5g) ve 250-300 ml vody nebo Vašeho oblíbeného nápoje, užívejte půl hodiny před tréninkem, další bezprostředně po jeho ukončení a jednu dávku večer před spaním. Ve volných dnech vezměte 5g třikrát denně rovnoměrně během dne, z toho jednu dávku večer před spaním. UPOZORNĚNÍ Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 90 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


L-Glutamine 800 mg 360 kapslí

Glutamine Maxx 3000 180 tablet

L-Glutamine 1000 g

Essential Glutamine 500 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna