CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Adapto aid 60 kapslí

0x
E
Q
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:45191001
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:221 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


D.A.A 200 g
DAA 3000mg 90 kapslí D.A.A.
Fenugreek vege 90 kapslí pískavice řecké seno
GH booster extreme 90 kapslí
Supreme pure DAA 200 g
Testo Booster 90 kapslí
Testo Extreme 90 kapslí
Testotabs 90 tablet




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Adapto aid 60 kapslí

Obsahuje komplex 6 adaptogenních látek, které napomáhají zvládat stres, podporují mozkovou funkci, paměť i koncentraci. Tyto výtažky skvěle doplňuje l-theanin a extrakt z černého pepře pro lepší vstřebatelnost.

Základem jsou populární adaptogeny Ashwagandha nebo Rhodiola rosea. Adaptogeny jsou obecně známé svým pozitivním vlivem na zvládání stresových situací a napětí. Z toho důvodu jsou vyhledávány zejména v psychicky a fyzicky náročném období.

Další účinnou obsaženou látkou je extrakt z listu Ginkgo biloby. Ta se nejčastěji přidává do doplňků stravy na podporu paměti, myšlení a jiných mozkových funkcí. Blahodárný vliv na ně mají také přidané výtažky z bakopy drobnolisté a pupečníku asijského, které se řadí mezi oblíbená nootropika. Ta jsou vyhledávána zejména mezi studenty a lidmi, kteří mají psychicky náročnou práci a potřebují maximálně povzbudit myšlení, paměť a soustředění.

Ve složení najdete také l-theanin. Ten se přirozeně nachází například v zeleném čaji. Rovněž patří mezi nootropika a používá se zejména pro navození relaxace bez pocitu ospalosti. Jeho účinky tak ocení především jedinci, kteří zažívají psychické napětí. Tento produkt je obohacený také o výtažek z černého pepře. Ten tlumí aktivitu enzymů, které by mohly snížit vstřebatelnost obsažených látek v tomto produktu.
Složení:
Extrakt z kořene Ashwagandha (7,2 % withanolidy, 1 % alkaloidy a 0,25 % vitaferin A), extrakt z penízovky asijské (2 % asiatikosidy, 6 % madecasosidy, 2 % asiansosidy B), extrakt z listů ginkgo biloba (24 % ginkoflavonoglykosidy, 6 % ginkoflavonoglykosidy, laktony), celý extrakt bacopa (50% bacosidů), extrakt z kořene Rhodiola rosea (1% salidrosidy), L-theanin, extrakt z plodů černého pepře (95% piperin), obal tobolky (plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza).
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
L-Theanin100 mg
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Ashwagandha135 mg
Bacopa Monnieri extrakt100 mg
Extrakt z černého pepře5 mg
Extrakt z penízovky asijské130 mg
Gingo biloba90 mg
Rhodiola rosea100 mg
Dávkování:
1 kapsle denně.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna