CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Junior joint care 450g meloun

0x
G
I
Z
R
K
 
Kód zboží:54070025
Výrobce:Penco - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:565 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Junior joint care 450g meloun

Práškový koncentrát pro přípravu nápoje s příchutí melounu, s bioaktivními kolagenními peptidy Fortigel® a s vitamínem C, který podporuje normální tvorbu kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek.
Je obohacen vápníkem a vitamínem D, které jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí. K normálnímu stavu kostí a kloubů přispívá také extrakt z přesličky rolní.

Hlavní aktivní složkou jsou bioaktivní kolagenní peptidy pod obchodní značkou Fortigel ® od německého výrobce GELITA. Kolagen je hlavní složkou lidského těla a nejdůležitějším strukturálním proteinem v různých pojivových tkání v těle.

Fortigel® „The Joint Health Revolution“ jsou kolagenní peptidy, speciálně vyvinuté do doplňků stravy pro regeneraci kloubní chrupavky, zachování zdravých kloubů a optimální pohyblivost. Peptidové štěpy se vyznačují vysokým obsahem aminokyselin hydroxyprolinu, prolinu a glycinu, které jsou důležitými stavebními jednotkami pro obnovu organické složky kostní hmoty a kloubní chrupavky. Společnost GELITA na základě svých klinických studií doporučuje Fortigel® v dávce 5 g denně.
Složení:
GELITA bioaktivní kolagenní peptidy Fortigel® 34 %, glukosa, fruktosa, mléčnan vápenatý, hořečnaté soli kyseliny citrónové, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, sušená jablečná šťáva, vitamín C (L-askorbová kyselina), aroma, extrakt z přesličky rolní Horsetail (Equisetum arvense, 7% křemíku), 0,3 %, sladidlo steviol-glykosid, barvivo koncentrát z mrkve a ibišku, vitamín K2 (menachinon - MK 7), vitamín D3 (cholekalciferol).

Upozornění pro alergiky: Výrobek může obsahovat stopy mléka, obilovin obsahující lepek, sóji a vajec.
Nutriční informace v jedné dávce:
Hořčík62 mg
Vitamín C80 mg
Vitamín D30.005 mg
Vitamín K20.05 mg
Vápník130 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
extrakt z přešličky rolní50 mg
fortigel5000 mg
Dávkování:
Pro děti od 12 let 1 odměrku práškové směsi (15 g) rozpusťte v 200 ml vody. Pro děti 6 - 12 let poloviční dávkování, ½ odměrky ve 100 ml vody. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku 15 g prášku. Není určeno pro děti do 6 let.

Měrná cena: 113 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Verivital 300g

Arthro flex 120 tablet

Glucosamine + MSM + chondroitine powder 150 g natural

Supreme pure Chondroitin 200 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna