CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



MSM plus 300 g

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45072003
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:252 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


MSM 1000 g 100% pure organic sulfur
Supreme pure MSM 300 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MSM plus 300 g

Doplněk stravy, který je zdrojem MSM - organické sloučeniny síry, glukosaminu a vitaminu C, které synergicky tvoří vynikající komplex podporující funkce chrupavek, kostí, cév, dásní, kůže a zubů.

Metylsulfonylmetan, běžně označovaný jako organická síra, má na naše tělo mimořádně příznivý účinek. Síra je jedním ze základních minerálů, které v našem těle plní mnoho důležitých funkcí. Je ideální nejen pro ty, kteří ocení zdravou kůži, nehty a vlasy, ale pro ty, kteří se zaměřují na fyzickou aktivitu. Nejen profesionální, ale také typicky rekreační. Zde je zásadní regenerace šlach a vazů po úrazech.

Síra hraje mimořádně důležitou roli při syntéze aminokyselin, enzymů, imunoglobulinů (protilátek) a glutathionu - intracelulárního antioxidantu, který chrání buňky před volnými radikály.

Vitamín C je to základní živina v lidské stravě, která je zodpovědná za správné fungování pojivové tkáně a kostí. Jeho biologicky aktivní forma - vitamín C, působí jako redukční činidlo a koenzym v několika metabolických drahách lidského těla. Vitamín C je považován za jeden z hlavních antioxidantů.

Glukosamin je látka, která vytváří sloučeniny nacházející se v kloubních chrupavkách. Během období zvýšené fyzické aktivity, zvýšené zátěže kloubů, nadváhy a starších osob tělo produkuje méně glukosaminu, než potřebuje. Nedostatek této látky znamená, že klouby nepřevyšují své funkce správně. Poskytnutí vhodného zdroje glukosaminu tělu podporuje kloubní chrupavku.
Složení:
Methylsulfonylmethan (obsahuje protispékavé činidlo: oxid křemičitý), D-glukosamin sulfát 2KCL (z měkkýšů), kyselina L-askorbová (vitamín C).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy. Výrobek má silné hygroskopické vlastnosti (silně absorbuje vlhkost). Tvorba hrudkování nebo jednotné (kompaktní) konzistence není známkou ztráty vlastností produktu. V tomto případě by měl být produkt znovu skartován.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín C20 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Glukosamin sulfát100 mg
MSM – methylsulfonylmethan1870 mg
Dávkování:
2 g (2 odměrky) se smíchá se 100-150 ml vody nebo džusu. Konzumujte 1 porci denně, nejlépe 30 minut před jídlem.

Měrná cena: 84 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Glucosamin 100 kapslí

OptiMSM + C 200g lime

MSM 1000 g 100% pure organic sulfur

Glucosamine chondroitine gelenk support II 200 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna