CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Whey Worx 1000 g

0x
B
R
S
N
 
Kód zboží:57021001
Výrobce:NutriWorks - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:815 Kč vč. DPH
 
čokoláda
vanilka




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Whey Worx 1000 g

WHEY WORX = severská kvalita = cros-flow syrovátkový proteinový koncentrát s přidanými enzymy (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza) a psylliem (rozpustná vláknina) + delikátní chuť, to vše bez použití umělých sladidel.

WHEY WORX představuje novou generaci syrovátkových koncentrátů s maximální biodostupností a s nulovým obsahem umělých sladidel a nežádoucích umělých a syntetických aditiv, které jsou pro tělo a životní prostředí nepřirozená. Delikátní, velmi příjemná chuť a maximální čistota umožňuje dlouhodobé dávkování bez vedlejších nežádoucích účinků.

Protože je WHEY WORX jednoznačně zaměřen na kvalitu a čistotu, je slazen pouze steviol-glykosidy. WHEY WORX neobsahuje žádné neplnohodnotné zdroje bílkovin jako je kolagen (beef protein), či sójová bílkovina.

Aditivum č.1 pro snadné a rychlé trávení = bioaktivní laktáza + trávící enzymy

Laktáza je enzym, který má schopnost rozštěpit balastní disacharid laktózu na monosacharidy glukózu a galaktózu. Aby mohlo tělo bílkovinu správně vstřebat, musí jej rozložit na peptidy a dále na aminokyseliny, které se mohou vstřebat skrz střevní stěnu. Tělo kvůli tomu potřebuje enzymy zvané proteázy. A pravě tyto enzymy jsou spolu s lipázami, které štěpí tuky, a amylázami štěpícími sacharidy součástí produktu

Aditivum č.2 pro bezproblémové trávení = koncentrovaná rozpustná vláknina psyllium

Optimální množství koncentrované rozpustné vlákniny ve formě psyllia je garancí optimálního průchodu a vstřebávání aminokyselin, to vše bez nežádoucích vedlejších účinků.

Hlavní benefity produktu:
- Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
- Syrovátkový proteinový koncentrát + 5 enzymů + psyllium = maximální možná efektivita vstřebávání bílkoviny
- 72 g bílkovin na 100 g
- Čistá, jemná chuť
- Neobsahuje umělá sladidla, slazeno steviol-glykosidy

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Budování svalové hmoty
- Regeneraci svalové hmoty
- Efektivní posílení tréninkových výsledků

Značka Nutriworks
Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

Složení:
syrovátkový proteinový koncentrát, vláknina psylli-um, aroma, emulgátor (slunečnicový lecitin), nízkotučný kakao-vý prášek, sladidlo steviol-glykosidy, enzym laktáza (Aspergillus sp.), trávicí enzymy (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza).

Doplněk stravy, se sladidlem.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1627 kJ
Sacharidy - uhlohydráty9.7 g
Sůl0.3 g
Tuky6.5 g
Vláknina2.6 g
Z toho cukry8.8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny3.8 g
Bílkoviny - proteiny72 g
Energetická hodnota389 kCal
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
celuláza2 U
laktáza3290 U
lipáza10 U
proteáza60 U
Dávkování:
Rozmíchejte 30 g (jedna odměrka) s 2-4 dl vody v šejkru, po dobu 25-30 sekund. Dávkujte po tréninku nebo během dne na svačinu. Upozornění: Skladujte v suchu, při pokojové teplotě (15-25°C), mimo dosah dětí. Může obsahovat stopy sóji, vajec a lepku.

Měrná cena: 82 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


100% pure whey star 1000 g

Mirabol protein 97 500 g natural

100% Whey protein 80 2.2 kg

Iso Worx NEW FORMULA 1000 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna