- 10 %
Amylopektin je sacharid odvozený z kukuřičného škrobu, který je téměř bez jednoduchých cukrů. Amylopektin se skládá z dlouhých, vysoce větvených molekul.
- 10 %
Lahodná instantní ovesná směs k přípravě pokrmů s vyšším obsahem vlákniny.
zdarma
- 10 %
Amylopektin je sacharid odvozený z kukuřičného škrobu, který je téměř bez jednoduchých cukrů. Amylopektin se skládá z dlouhých, vysoce větvených molekul.
- 7 %
Celozrnné ovesné vločky obsahující vlákninu a komplexní sacharidy k přípravě chutných pokrmů.
- 10 %
Lahodná instantní ovesná směs k přípravě pokrmů s vyšším obsahem vlákniny.
- 10 %
Jemně drcená ovesná mouka pro přípravu pokrmů. Prášek zpracovaný ve vynikající kvalitě bez GMO, bez barviv a bez zbytečných přísad.
- 10 %
Lahodná instantní ovesná směs k přípravě pokrmů s vyšším obsahem vlákniny.
levně
- 10 %
Německá kvalita rychlého zdroje energie pro zlepšení rychlosti, výkonu a síly.
- 10 %
Německá kvalita rychlého zdroje energie pro zlepšení rychlosti, výkonu a síly.
- 10 %
Palatinose - izomaltulóza je moderní pokročilou složkou sacharidových doplňků sportovní výživy. Vyznačuje se nízkým glykemickým indexem a proto tedy postupným vstřebáváním.
- 17 %
syrovátka dodává tělu důležité živiny, vitamíny a bílkoviny. Dále obsahuje lecitin, L-karnitin či ovesnou vlákninu.
- 17 %
syrovátka dodává tělu důležité živiny, vitamíny a bílkoviny. Dále obsahuje lecitin, L-karnitin či ovesnou vlákninu.
- 17 %
Glukóza 1 kg (hroznový cukr, dextróza, bezvodá)
- 17 %
Maltodextrin je oligosacharid, známý jako výhodný zdroj energie pro sportovce.
- 10 %
Redita stevia je přírodní sladidlo s prakticky nulovým energetickým obsahem a mnoha pozitivními zdravotními účinky
- 10 %
Maltodextrin firmy PROM-IN je komplexní zdroj sacharidů s nízkým podílem jednoduchých cukrů a vysokým podílem vyšších cukrů
- 6 %
Cluster Dextrin od Big Zone je jeden z nejlepších typů sacharidů, které můžeš na trhu sehnat. Navíc v nejlepší kvalitě, kterou Big Zone vždy nabízí!
- 17 %
Neochucené sušené odtučněné mléko vhodné pro míchání proteinových, dietních a sacharidových koktejlů
- 17 %
Maltodextrin je komplexní zdroj sacharidů s nízkým podílem jednoduchých cukrů a vysokým podílem vyšších cukrů
- 20 %
Maltodextrin je polysacharid získaný z obilí. Je vyroben z pšeničného škrobu částečnou enzymatickou hydrolýzou. Vzniká spojením pěti molekul glukózy – jednoduchého cukru sloužícího jako hlavní zdroj energie pro naše tělo.
- 10 %
Glukóza, hroznový cukr, nazývaný také dextróza je tak zvaný monosacharid a v společenství ostatních cukrů zaujímá zcela výjimečné postavení