CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



IQ Brain booster 100 kapslí

0x
E
Q
X
V
 
Kód zboží:82104005
Výrobce:Salvia paradise - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:440 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

IQ Brain booster 100 kapslí

Unikátní kombinace 4 bylin, které jsou známé svým pozitivním vlivem na kognitivní funkce a duševní zdraví.

Bacopa monnieri podporuje duševní výkonnost, především paměť a schopnost koncentrace zejména ve vypjatých situacích. Omezuje negativní vlivy stresu a přispívá k celkovému duševnímu zdraví a výkonnosti. Užívání je proto vhodné pro studenty nebo naopak pro vyšší věkovou skupinu či osoby s psychicky náročným zaměstnáním.
Bacopa je významným antioxidantem a přispívá k normální funkci žlučníku.

Gotu kola se podílí zejména na normální činnosti kognitivních funkcí – paměť, schopnost koncentrace a porozumění, vyjadřovací schopnosti či pohotové reakce závisící na rychlosti zpracování informací. Zlepšuje krevní oběh a činnost cévní soustavy, pomáhá zbavit se pocitu tzv. těžkých nohou.

Ašvaganda podporuje mentální a kognitivní činnost, pomáhá udržovat koncentraci a překonávat únavu. Podporuje duševní zdraví a vitalitu, je doporučována v období stresu. Vhodné je její podávání ve starším věku. Je významný adaptogen.

Ženšen pravý se používá zejména k udržení mentální a fyzické výkonnosti. Má pozitivní vliv na kognitivní funkce, udržení koncentrace. Je známý jako antioxidant, který osvěžuje tělo a přispívá k vytrvalosti a vitalitě. Doporučuje se užívat při únavě a stresu.
Složení:
Gotu kola (Pupečník asijský, Centella asiatica), Bakopa drobnolistá (brahmi, Bacopa monieri), Ženšen korejský, pravý (Panax ginseng, Všehoj ženšenový), Vitánie spavá (Ašvagandha, Ašvaganda, Withania somnifera, indický ženšen).
Dávkování:
Užíváme 2 tobolky 2× denně, 20 min. před jídlem.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Guarana 300 kapslí

Aqua Kick Pear Power 300 g

Caffeine Kofein 60 kapslí

Natural Caffeine Max 200mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna