CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Natural Caffeine PurCaf 60 vege caps

0x
S
E
Q
D
X
F
V
 
Kód zboží:02104003
Výrobce:Amix Performance - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:242 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Natural Caffeine PurCaf 60 vege caps

Caffeine Natural 200mg 60 kapslí
je vysoce kvalitní kofein přírodního charakteru. Kofein přispívá ke zvýšení vytrvalosti a pomáhá ke zlepšení koncentrace a bdělosti.
Složení:
obsahuje: přírodní kofein PurCaf®, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulóza Methocel®, vegetariánská kapsle Vcaps® Plus (hypromelóza, barvivio: oxid titaničitý), látky protispékavé: stearan hořečnatý, oxid křemičitý.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Přírodní kofein PurCaf200 mg
Dávkování:
Vezměte 1 kapsli denně přibližně 30-45 minut před fyzickou námahou. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem. Během užívání tohoto doplňku stravy omezte konzumaci dalších potravin a doplňků stravy obsahující kofein. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Upozornění na alergeny: Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku a korýšů.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


ECA 90 kapslí

Caffeine - Kofein 60 kapslí

Guarana 300 kapslí

Caffeine 120 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna