CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



ALAVIS Celadrin 500 mg 60 tablet

0x
G
I
Z
K
 
Kód zboží:38073205
Výrobce:Alavis - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:457 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ALAVIS Celadrin 500 mg 60 tablet

Proti zánětu a bolesti, patentově chráněná látka Celadrin, která zajišťuje účinnou lubrikaci kloubní chrupavky a tlumí bolestivost kloubů s rychlým nástupem účinku.

ALAVIS™ Celadrin je patentovaná směs, která obsahuje cetylované estery kyseliny myristové, myristoolejové, palmitové a dalších nasycených a nenasycených mastných kyselin, které inhibují enzym 5 – lipooxigenázu podporující oxidativní a zánětlivé procesy. Přírodní produkt, který napomáhá zvýšit ochranu před působením prozánětlivých enzymů, výrazně pomáhá tlumit bolestivost kloubů a zajišťuje průběžné zvlhčování kloubní chrupavky.

ALAVIS™ Celadrin 500 mg podporuje efektivnější transport a zabudování glukosaminu do buněk kloubních chrupavek – chondrocytů, díky čemuž je rychleji zahájen proces obnovy a regenerace těchto tkání. Obě složky přípravku ALAVIS™ Celadrin 500 mg se metabolizují v játrech, na jejichž tkáň mají protektivní (ochranný) účinek a odtud ve formě lipoproteinů vstupují do cílových buněk.

Doporučujeme:
- psům a kočkám s kloubními obtížemi (zejména starší zvířata či při poúrazových stavech)
- štěňatům velkých a obřích plemen během vývoje
- sportovním a pracovním psům všech věkových kategorií jako jsou služební psi, dostihoví psi, saňoví psi, psi trénující agility, pulling, dog trekking, fly-ball, tanec se psem atd.
Složení:
Celadrin 500mg.

Pomocné látky: stearan hořečnatý.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Celadrin500 mg
Dávkování:
Kapsle se podávají denně dle doporučeného dávkování přímo do tlamy zvířete, s kouskem potravy či přímo do krmiva. Kapsle je možné rozdělat a na krmivo nasypat nebo přimíchat. Délka užívání: Není časově omezena. Při dlouhodobém podávání nebyly zaznamenány žádné závažné vedlejší účinky. Upozornění: Dávkování je možné dle klinických obtíží individuálně zvýšit až na dvojnásobek.

Měrná cena: 8 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


ALAVIS Traumagel 100g

ALAVIS kloubní výživa 90 tablet

MAXIMA CELAFIX 30 KAPSLÍ

ALAVIS Hemagel 7g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna