Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou omáčkou z restované cibule a taženého vývaru, která je doplněna kousky vařených vajec.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa.
Plátek libového vepřového masa v jemné smetanové omáčce, která připomíná chuť svíčkové na smetaně.
Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
Zdravé a chutné zeleninové jídlo se zelenými fazolovými lusky a kousky libového hovězího masa.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
akce
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.