Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek.
Vhodná příloha je rýže nebo knedlík.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou.
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s máslem.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Profesionální veganská strava pro moderní treking.
Veganský pokrm - rýže s fazolemi a zeleninou.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou omáčkou z restované cibule a taženého vývaru, která je doplněna kousky vařených vajec.
Dobře chutná s rýží.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.