CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE





klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Chicken Pasta Meal 130g (Dehydrované kompletní jídlo)

Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky. Lze jej kompletně připravit v sáčku, stačí přidat vodu a na 15 minut zase uzavřít. Sáček je vodotěsný a hmyzutěsný, je vyrobený tak, aby nehrozilo pořezání. Jídlo si tak můžete vychutnat bez zbytečné dlouhé přípravy a mytí. pokrm je bez palmového oleje, bez lepku a bez laktózy.
Složení:
Těstoviny 44 % (tvrdá pšenice, původ EU), kousky kuřecího masa 8 % (kuřecí maso, bramborová mouka, sůl, koření), nízkotučné sušené mléko, rostlinný tuk v prášku (slunečnicový olej, glukózový sirup, modifikovaný škrob), sýr v prášku, smetana v prášku (smetana, nízkotučné sušené mléko), kousky sladké papriky, smažená cibulka (cibule, slunečnicový olej), máslový prášek (máslo, sušené nízkotučné mléko), kousky rajčat, modifikovaný škrob, koření (česnek, černý pepř), aromata, sůl, antioxidanty (alfa-tokoferol, extrakt z rozmarýnu), konzervant sorban draselný.

Upozornění: Může obsahovat stopy sóji.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota447 kJ
Sacharidy - uhlohydráty13 g
Sůl0.3 g
Tuky3.9 g
Vláknina0.7 g
Z toho cukry2.6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.6 g
Bílkoviny - proteiny4.4 g
Energetická hodnota106 kCal
Dávkování:
Oevřete sáček v horní části. Ve spodní části od sebe odlepte jednotlivé strany sáčku tak, aby vzniklo stabilní dno. Do sáčku přidejte vařící vodu po rysku 9,5 (cca 4 dcl vody). Opatrně, ale řádně promíchejte vodu s produktem, v případě poklesu hladiny pod bod 9,5 přidejte vodu. Sáček uzavřete a nechte 15 minut stát. Otevřete sáček a znovu řádně promíchejte. Pro pohodlnější konzumaci odtrhněte horní část sáčku ve vyznačeném místě pod spojovacím páskem a ihned konzumujte.

Měrná cena: 155 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna