Bezkalorická alternativa ke klasické rýži nabitý vlákninou pro delší sytící schopnost. Jedná se tak o skvělou variantu přílohy nejen do diety.
Nízkokalorické špagety, které neobsahují žádný tuk ani sacharidy. Jedná se o zdravější variantu, která se hodí perfektně nejen do diety. Nudle mají navíc nasládlou chuť po mrkvi.
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Výraznou chuť dodávají polévce lesní houby.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.
Sladká kaše z rýže a rozinek s BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodná jako teplá příloha, ale také pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.