Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou.
Sladká kaše z rýže a rozinek s BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodná jako teplá příloha, ale také pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou.
Veganský pokrm - rýže s fazolemi a zeleninou.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu.
Profesionální strava pro moderní treking.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou.