V naší nabídce naleznete pestrý výběr rýží, mouk, vloček či ovesných nápojů bohatých na vlákninu, bílkoviny a další živiny.
- 10 %
Lahodná instantní ovesná směs k přípravě pokrmů s vyšším obsahem vlákniny.
- 7 %
Celozrnné ovesné vločky obsahující vlákninu a komplexní sacharidy k přípravě chutných pokrmů.
- 10 %
Lahodná instantní ovesná směs k přípravě pokrmů s vyšším obsahem vlákniny.
- 10 %
Jemně drcená ovesná mouka pro přípravu pokrmů. Prášek zpracovaný ve vynikající kvalitě bez GMO, bez barviv a bez zbytečných přísad.
- 10 %
Lahodná instantní ovesná směs k přípravě pokrmů s vyšším obsahem vlákniny.
- 14 %
Kokos se využívá nejvíce jako ingredience na zákusky dorty, cukroví a jiné. Kokos lze přidat i do ovocných salátů, müsli a velmi netradiční je použití kokosu při obalování masa.
- 4 %
Prvotřídní italské těstoviny RUMMO se vyznačují unikátní výrobní metodou pomalého zpracování – Lenta Lavorazione. K výrobě se používá pouze ta nejkvalitnější semolina (tvrdozrnná pšenice). Díky patentovaným formám kombinujícím teflonový a bronzový povrch výborně absorbují omáčku a jsou vždy „al dente“.
- 16 %
Černá rýže má sytě černou barvu a obvykle se při vaření změní na tmavě fialovou. Jeho tmavě fialová barva je způsobena především obsahem anthokyanů, který je hmotnostně vyšší než u jiných barevných zrn. Je vhodná k přípravě kaší, dezertů, tradičních čínských černých rýžových koláčů, chleba a nudlí.
- 15 %
Rýže Red Cargo je druh nelepivé dlouhozrnné rýže, která je podobná hnědé rýži v tom, že je neleštěná. Barva otrub je červená, fialová nebo kaštanová. Slupky rýžových zrn jsou odstraněny během procesu mletí, přičemž všechny živiny, vitamíny a minerály zůstávají neporušené ve vrstvě otrub a v klíčcích.
- 11 %
Rýže pochází ze severovýchodní thajské provincie Ubonratchatani. Je to velmi specifická oblast, kde je výjimečná půda s ideálním subtropickým klimatem a velmi dobrým zdrojem vody. Rýže by se měla pravidelně objevovat na zdravém jídelníčku
- 16 %
Červená rýže je odrůda rýže, která je zbarvena do červena díky obsahu anthokyanů. Obvykle se konzumuje neloupaný nebo částečně oloupaný a má červenou slupku, spíše než běžnější hnědou.
- 11 %
Jasmínová rýže, která si získala jméno podle jasmínového květu, je aromatická dlouhozrnná rýže, která je oblíbená pro svou specifickou chuť a strukturu. Původně pochází z Thajska a kromě perfektního využití v asijské kuchyni a výborné chuti, obsahuje celou řadu živin jako jsou minerály, včetně manganu, folátu, selenu a železa. Jasmínová rýže je v BIO kvalitě, to znamená, že neobsahuje žádné pesticidy ani jiné škodlivé látky, které se používají v konvenčním zemědělství.
- 19 %
Rýže pochází ze severovýchodní thajské provincie Ubonratchatani. Je to velmi specifická oblast, kde je výjimečná půda s ideálním subtropickým klimatem a velmi dobrým zdrojem vody. Rýže by se měla pravidelně objevovat na zdravém jídelníčku
- 13 %
Rýže pochází ze severovýchodní thajské provincie Ubonratchatani. Je to velmi specifická oblast, kde je výjimečná půda s ideálním subtropickým klimatem a velmi dobrým zdrojem vody. Rýže by se měla pravidelně objevovat na zdravém jídelníčku
- 13 %
Prvotřídní italské těstoviny RUMMO se vyznačují unikátní výrobní metodou pomalého zpracování – Lenta Lavorazione. K výrobě se používá pouze ta nejkvalitnější semolina (tvrdozrnná pšenice). Díky patentovaným formám kombinujícím teflonový a bronzový povrch výborně absorbují omáčku a jsou vždy „al dente“.
- 16 %
Tři druhy rýže, tolik výhod s jedním balíčkem rýže!
- 17 %
Rýže pochází ze severovýchodní thajské provincie Ubonratchatani. Je to velmi specifická oblast, kde je výjimečná půda s ideálním subtropickým klimatem a velmi dobrým zdrojem vody. Rýže by se měla pravidelně objevovat na zdravém jídelníčku
- 11 %
Rýže pochází ze severovýchodní thajské provincie Ubonratchatani. Je to velmi specifická oblast, kde je výjimečná půda s ideálním subtropickým klimatem a velmi dobrým zdrojem vody. Rýže by se měla pravidelně objevovat na zdravém jídelníčku