- 12 %
Spojili jsme voňavé mrazem sušené maliny s bílou čokoládou a jemně obarvili modrou spirulinou. Vyzkoušej a na vlastní chuťové pohárky zakusíš opravdové nebe v hubě.
- 10 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 10 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 17 %
Zamilovali jste si naše lyo ovoce? My rozhodně ano! Rozhodli jsme se spojit naše chutné lyo ovoce s výběrovou čokoládou, tato kombinace snoubí dokonalý požitek pro všechny mlsné jazýčky. Vyzkoušejte naši fit bonboniéru a to rovnou ve třech různých příchutí.
- 7 %
Lyofilizovaný banán, borůvky a jahody bez přidaného cukru plné vitamínů a antioxidantů.
- 7 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 10 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 19 %
Zamilovali jste si naše lyo ovoce? My rozhodně ano! Rozhodli jsme se spojit naše chutné lyo ovoce s výběrovou čokoládou, tato kombinace snoubí dokonalý požitek pro všechny mlsné jazýčky.
- 10 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 10 %
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- 10 %
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Nyní jsou v dostání v kombinaci se slaným karamelem, kterou si určitě zamiluje každý. Kromě lahodné chuti jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin.
- 12 %
Švestky lyofilizované (sušené mrazem). Takto upravené ovoce si plně uchovává svou strukturu, vzhled, barvu a v neposední řadě především svoji chuť.
- 8 %
Mrazivým šokem sušené plátky banánu jsou šokujícně autentické.. jen s jedním rozdílem - úžasně křupou!
- 13 %
Směs plná rozinek a oříšků, která se skvěle hodí s sebou na cesty, do svačin, dezertů nebo jen jako sladký mls během dne.
- 10 %
Jádra mandlí obalená do holandské bílé čokolády a obalená kokosem!
Když k nim přivoníte, nedokážete už této lahodné vůni odolat! Jedna z nejlepších pochoutek, které nabízíme! Vždy čerstvé a exkluzivní!
- 12 %
Lyofilizované maliny celé (sušené mrazem). Takto upravené ovoce si plně uchovává svou strukturu, vzhled, barvu a v neposední řadě především svoji chuť.
- 11 %
Mrazem sušené jahody jsou tutovka, pokud Vás již omrzely sladkosti a ve vaší samoobsluze balancují mezi zelenými a přezrálými.
- 12 %
Výborná chuť. Mlsání pro děti i dospělé, ideální jako přídavek do ovesných vloček, müsli, jogurty a dalších pokrmů.
- 10 %
Goji jsou sušené plody kustovnice čínské, které jsou bohaté na stopové prvky, karotenoidy, 18 druhů aminokyselin včetně 8 esenciálních a stopové prvky.
Goji plody se dají konzumovat samotné, přidávat do jogurtů, smoothies či cereálií.
- 13 %
Kvalitní a chutný zdroj energie na první ochutnání. Sušené datle se perfektně hodí do jogurtu, ovesných kaší či k přípravě dezertů.
- 12 %
Klikva velkoplodá lyofilizovaná (sušené mrazem). Takto upravené ovoce si plně uchovává svou strukturu, vzhled, barvu a v neposední řadě především svoji chuť.